amazing DAYS - Shop amok og spar op til 70%

Kogebog: Gin

Af Jesper Schmidt

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Hvis du skal have én bog om gin, er det denne! Bogen giver dig masser af opskrifter og forslag til, hvordan du kan lave din egen gin ved at tilsætte forskellige ingredienser og få helt nye smage frem i dine drinks.



  • Til den eksperimenterende G&T-entusiast

  • 192 sider med opskrifter på cocktails

  • Ideer til at lave gin derhjemme


Lav drinks med enestående enebær og unikke smage


Gin består af en basis-alkohol og enebær, og det er derfor nemt at tilsætte bær, frugt, krydderier, urter eller grønt for at få nye smage frem. "Gin" giver dig masser af inspiration, så du kan eksperimentere med den skønne drik.


Forfatter til "Gin" er Jesper Schmidt. Han er uddannet kok og bruger sin erfaring til at udvikle nye drinks og cocktails, og så har han blandt andet været med til at afholde den årlige Copenhagen Gin Festival.


Hvis du skal have én bog om gin, er det denne! Bogen giver dig masser af opskrifter og forslag til, hvordan du kan lave din egen gin ved at tilsætte forskellige ingredienser og få helt nye smage frem i dine drinks.

  • Til den eksperimenterende G&T-entusiast
  • 192 sider med opskrifter på cocktails
  • Ideer til at lave gin derhjemme

Lav drinks med enestående enebær og unikke smage

Gin består af en basis-alkohol og enebær, og det er derfor nemt at tilsætte bær, frugt, krydderier, urter eller grønt for at få nye smage frem. "Gin" giver dig masser af inspiration, så du kan eksperimentere med den skønne drik.

Forfatter til "Gin" er Jesper Schmidt. Han er uddannet kok og bruger sin erfaring til at udvikle nye drinks og cocktails, og så har han blandt andet været med til at afholde den årlige Copenhagen Gin Festival.