Vær opmærksom på falske konkurrencer, opslag og profiler, der udgiver sig for at være fra Imerco.
TILBUD og andre gode priser på godt køkkengrej, se det store udvalg.
Vær opmærksom på falske konkurrencer, opslag og profiler, der udgiver sig for at være fra Imerco.
TILBUD og andre gode priser på godt køkkengrej, se det store udvalg.
Vær klar til at tilfredsstille din søde, frugtige appetit med disse læskende lækre kirsebær-pindeis fra Ditte Julie.
Skrevet af Imerco · 16 januar 2023Kirsebærenes syrlighed blandet med sukker er og bliver en ultralækker kombination - prøv isene på en kold sommerdag, mums!
1 blad husblas
100 g kirsebærpuré
80 g kirsebær, friske eller frosne
1 spsk lyst rørsukker
80 g skyr
80 g kondenseret mælk
80 ml piskefløde
Læs også: Ditte Julies tips til perfekte flødeboller.
Udblød husblas i rigeligt koldt vand i ca. 10 minutter.
Varm puré op i en gryde og rør den udblødte husblas ud heri.
Kom blandingen i en sprøjtepose. Fordel blandingen i isforme fra by Ditte Julie i både form og låg (kun i boblerne).
Bank forsigtigt mod bordpladen, så blandingen fordeles jævnt i formene.
Stil blandingen på frys, så den sætter sig.
Kom kirsebær og sukker op i en gryde og bring i kog. Sigt blandingen, så du kun har saften tilbage. Lad saften køle af.
Rør skyr og kondenseret mælk i den afkølede saft.
Pisk fløde til en let pisket flødeskum. Vend flødeskummen i bærblandingen. Fordel blandingen i isformene.
Bank formen forsigtigt mod bordpladen, så ismassen fordeles i formene.
Stik ispinde heri og fyld en smule mere ismasse i. Placér låget herpå. Brug fingrene på låget til at fordele ismassen godt ud i låget også. Stil dem på frys i minimum 3 timer, eller til du skal bruge dem. De kan opbevares på frys i op til 3 måneder.
Isene kan opbevares på frys i op til tre måneder - selvom de nok forsvinder før.