NY TILBUDSAVIS! Friske priser og vilde tilbud.
Mums - lækre, små konfektlignende stykker af sødt og knasende ingredienser, der smelter på tungen. Her får du Ditte Julies opskrift på lækkerierne her.
Skrevet af Imerco · 23 november 2022Mmh, små bidder af julehimlen - disse lækres fudges smager himmelske, uanset om du serverer dem som konfekt, til dessert eller til kaffen. Opskriften her giver fudge til ca. 18 personer.
1,5 dl piskefløde
125 g lys sirup
125 g lyst rørsukker
1 tsk vaniljepulver
1 nip havsalt
100 g god mørk chokolade
50 g smør
50 g hasselnødder uden hinde
50 g rosiner
2 spsk frysetørrede hindbær
Kom fløde, sirup, sukker, vanilje og salt i en gryde og bring blandingen i kog.
Hak chokolade groft. Skær smørret i tern. Når flødeblandingen er præcis 124 grader varm tages den af varmen. Rør chokolade og smør ud i den varme fløde.
Hak nødder groft. Vend nødder, rosiner og hindbær i den nu lune flødeblanding. Fordel blandingen i to by Ditte Julie silikoneforme. Stil på frys til den har sat sig.
200 g god mørk chokolade
50 g hvid chokolade
Rød kakaosmør
Guldstøv
Befri fudge fra silikoneformene.
Temperér mørk chokolade. Brug to gafler til at dyppe en fudge ad gangen i den tempererede chokolade. Placér dem på et stykke bage bagepapir og lad chokoladen sætte sig.
Temperér hvid chokolade og kakaosmør og indfarv chokoladen. Kom den i et kornet og pynt din julefudge. Drys med guld.
Brug gerne nødder og krydderier efter eget valg, så du gør din version mere personligt.