Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Medlemstilbud: Shop og spar 20-40% på ALT* stel, glas og bestik. Se tilbuddene her
Søg varer og brands
Desserter og kager

Bag søde spøgelsesflødeboller og overrask dine gæster

Til Halloween kommer flere forskellige karakterer frem. Både monstre, zombier og så selvfølgelig spøgelser! Her får du opskriften på søde spøgelsesflødeboller, som du kan bage til dine gæster.

Skrevet af Imerco · 14 oktober 2020

importedContent

Spøgelses-flødeboller

Halloween-godterne må gerne se sjove ud, og så skal de selvfølgelig smage godt. Disse spøgelses-flødeboller er ingen undtagelse.

Det skal du bruge til spøgelses-flødeboller:

225 g sukker
3 pasteuriserede æggehvider
200 g marcipan
100 g hvid chokolade
Pynt: Kakaonips eller sølvkugler

Sådan laver du spøgelses-flødeboller:

  • Start med at piske æggehviderne, indtil de er luftige og stive. Drys sukker i lidt ad gangen. Pisk indtil marengsen er sej.
  • Hak chokoladen, og vend den i marengsen.
  • Skær 20 runde skiver marcipan, og læg dem på en bageplade. Husk bagepapir.
  • Fyld marengsen i enten en frysepose eller en sprøjtepose, og klip hjørnet af.
  • Sprøjt marengsen ud på marcipan-cirklerne, så den er formet som en spiral.
  • Sæt sølvkugler eller kakaonips på som øjne og mund.
  • Bag de små spøgelser ved 120 grader i 45 minutter.
  • Lad dem køle af i et par minutter, inden du serverer dem for børnene.

Lav en sund udgave ved at dyppe jordbær i hvid chokolade. Lav et spøgelse med tre kakaonips som øjne og mund.

Se alle bageartikler