Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Medlemstilbud: Shop og spar 20-40% på ALT* stel, glas og bestik. Se tilbuddene her
Søg varer og brands
Gaver

Valentinsgaven til hende

På Valentinsdag fejrer vi kærligheden og udveksler romantiske kort, blomster og chokolade. Men fortjener kvinden i dit liv ikke lidt mere?

Skrevet af Imerco · 9 februar 2021

PÅ VALENTINSDAG DEN 14. FEBRUAR FEJRER VI KÆRLIGHEDEN. FØR I TIDEN UDVEKSLEDE MAN ROMANTISKE KORT, BLOMSTER OG CHOKOLADE, SOM ET UDTRYK FOR SIN KÆRLIGHED. MEN FORTJENER KVINDEN I DIT LIV IKKE LIDT MERE?

Valentinsdag er den perfekte anledning til at forkæle kvinden i dit liv udover det sædvanlige med en flot gave. Men den bedste gave er den, der passer til hende, du vil forære den til, og som der er lagt tanker bag. Vi har samlet 5 gaveidéer, som helt sikkert vil imponere hende på Valentinsdag.

Se alle gaver til hende

Giv Kay Bojesens turtelduer i valentinsgave som symbol på jeres kærlighed

Den symbolske valentinsgave

Turtelduer er et symbol på kærlighed, og bruges ofte som betegnelsen for et forelsket par. Kay Bojesens forelskede turtelduer i egetræ er derfor en oplagt valentinsgave til hende. De er dekorative i hjemmet og en daglig påmindelse om jeres kærlighed. En gave der holder hele livet.

Se alt Kay Bojesen

Er din kvinde en ægte prinsesse så giv hende Royal Copenhagen Prinsessestel i valentinsgave

Valentinsgaven der er en prinsesse værdig

Er din valentine en prinsesse, som er vild med lækkert dansk design og feminine detaljer? Så vil hun blive lykkelig for Prinsesse-stellet fra Royal Copenhagen. Stellets kniplingebort og de blå musseldekorationer er fine, feminine og bestemt en prinsesse værdig.

Se alt Royal Copenhagen Prinsessestel

Giv kvinden i dit liv hårstyling i valentinsgave

Valentinsgaven til den forfængelige

Kan din valentine bruge flere timer foran spejlet med at lægge make-up og sætte håret helt perfekt? Med det rigtige grej bliver det en sand fornøjelse for hende. Et nyt make-up spejl, glattejern, krøllejern eller hårtørrer vil med garanti falde i god jord på Valentinsdag.

Se alt personlig pleje

Giv blomster med et twist og giv en vase til buketten

Den klassiske valentinsgave med et twist

Blomster, og især røde roser, er en klassisk valentinsgave, og bringer ofte stor glæde hos modtageren. Men på valentinsdag må den godt få lidt ekstra – så husk en fin vase til hendes yndlingsblomster.

Se alle vaser

Valentinsgaven I begge får glæde af

En tur i biografen, et cafébesøg, et hotel- og wellnessophold eller 3-4 dages storbydrømme. Giv hende en oplevelse, som I kan dele. Det er oftest det, at I laver noget sjovt sammen, der betyder mest. Se alle oplevelsesgavekort i din lokale butik.