Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Mangler du nyt til køkkenet? Gå på opdagelse her
Søg varer og brands
Gaver

5 geniale adventsgaveidéer

Det er så hyggeligt med adventsgaver, men det kan være ret svært at finde på, hvad man skal give. Vi har samlet inspiration til adventsgaver 2017, så du kan glæde familie og venner hver søndag op til juleaften.

Skrevet af Imerco · 12 november 2017

importedContent

Det kan hurtigt blive en dyr omgang til jul, hvis du skal glæde dine nærmeste med adventsgaver. Husk, det hverken er størrelse eller pris på dine gaver, der tæller, det er tanken bag. Her er fem typer gaver, der både glæder og gør nytte.

Den billige adventsgave

December bliver hurtigt en dyr måned, men dine adventsgaver behøver ikke koste en formue. Start ud med at give et kalenderlys i adventsgave den første søndag i advent. Udover kalenderlyset sikrer hygge hele måneden igennem, så er det også en overkommelig udgift. De resterende gaver kan være små hyggelige ting til at pynte op i julen, som nisser og julehjerter, eller praktiske småting som et nyt krus, en fin ramme eller måske en lille fyrfadsstage?

Billige adventsgaver

Se adventsgaver her

Gadgets til køkkenet

Nok er madlavning en pligt, men det behøver bestemt ikke være kedeligt eller tage lang tid. Der er nemlig rigtig mange gadgets, der gør madlavningen til en leg. Skal du give en advenstgave til en ven eller veninde, der går meget op i sund livsstil, så er det oplagt at gå efter gadgets til køkkenet, der skærer, skræller eller presser frugt og grønt. Er du i stedet på jagt efter en adventsgave til din kødelskende svigerfar, så skal du gå efter køkkenredskaber, som gør madlavningen lidt nemmere.

Adventsgaver til køkkenet

Se alt køkkengrej her

En klassisk adventsgave

Kender du en, der elsker klassisk, dansk design? Så kan du passende gå efter enkle elementer til indretningen, når du skal vælge adventsgave. Det kan være figurer udskåret i træ, der giver et eksklusivt pift i det stilsikre hjem. Du kan også gå efter klassiske gaver, som en smuk vase eller lysestage.

Klassiske adventsgaver

Se adventsgaver her

Adventsgaven til den juleglade

Skal du give en gave til en, der elsker jul? Så er der mange sjove gaver at vælge imellem. Skal der virkelig spredes glæde, er den søde lille Hoptimist den perfekte løsning, for udover glæde spreder den også masser af julestemning, hvis du efter dem med nissehuer eller gevir. Er du ude efter en mere klassisk adventsgave kan du gå efter en juleuro eller pynt til juletræet, der på enkeltvis skaber god julestemning år efter år. Du kan også gå efter nogle mere praktiske gaver, som et fint stel med stjerner eller røde glas til at pynte julebordet med.

Adventsgaver med et julepræg

Se julepynt her

Dansk design i adventsgave

Godt dansk design er en god adventsgave til den stilsikre og kvalitetsbevidste ven eller veninde. Dansk design er kendetegnet ved god kvalitet, og befinder sig ofte i den lidt mere eksklusive ende for adventsgaver. Men du sagtens finde en god adventsgave til designelskeren til en overkommelig pris. Det kunne være et element til et samlerstel. En enkelt tallerken, gaffel eller kop i yndlingsstellet er altid en god adventsgave.

Design adventsgaver

Se gaver til indretningseksperten her

Læs også: Giv din adventsstage er unikt præg