Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Mangler du nyt til boligen? Shop Amok her
Søg varer og brands
Gaver

5 mors dags gaver hun aldrig vil glemme

Er du også en af dem, som glemmer at fortælle din mor, bonusmor, mormor, farmor eller dine børns mor, at du holder af hende? Så har du chancen nu. Vi giver dig 5 idéer til gaver, din mor aldrig vil glemme.

Skrevet af Imerco · 9 april 2019

importedContent

1. En bonbonniere fyldt med søde ord

Vi møder alle de dårlige dage, også din mor. Køb en krukke, bonbonniere, æske eller en anden form for boks og fyld den med sedler med kærlige ord. På den måde kan du sikre dig, at din mors kærlighedsbank altid er fyldt.

Bonbonniere fra Lyngby Porcelæn

Mangler du ord, kan du f.eks. skrive: ”Du er der altid for mig”, ”Du kan altid få mig til at grine”, ”Du er verdens bedste mor”, ”Jeg elsker, når vi...”, ”Du var en kæmpe støtte for mig, dengang jeg…”, ”Jeg kan altid stole på dig”, ”Du har givet mig en kærlig barndom”.

Se alle bonbonniere

2. Et mor-krus

Det lyder måske lidt kliché. Men sandheden er, at mødre elsker at blive mindet om deres børn. Med et mor-krus til arbejdet, kan hun blive mindet om dig hver gang, hun tager en tår af sin te eller kaffe. Hvis du er kreativ, kan du selv male på et hvidt krus, det kan give et mere personligt touch.

Hvis din mor ikke er til varme drikke, kan man også male på et fint glas.

Se alle hvide krus og kopper

3. En nøglering

Nøgler er noget, din mor altid har på sig, men som tit ikke er noget, der betyder noget for hende. Mange har en fin taske og pung, men faktisk kan man også få flotte nøgleringe med en fin symbolik. Mange er lavet i en god kvalitet, så din mor kan blive mindet om dig, hver gang hun bruger sine nøgler.

Mors dag erik bagger nøglering

Du kan også selv lave en nøglering ud af garn og perler.

Se alle nøgleringe

4. Ting som ikke er på hendes ønskeseddel

De bedste gaver er dem, som man ikke har ønsket sig. Gaver, som beviser, at du kender din mor, ved hvad hun kan lide, og beviser at du hører, hvad hun siger. Det kan være en lille ting, som du har bemærket, at hun mangler, eller har hørt hende omtale. Det kan også være et samleobjekt. Hvis du ved, hun elsker et specifikt mærke, kan du give hende en fin ting derfra. Det vigtigste er, at det fortæller noget om din mor, og at du viser, at du kender hende.

Se vores populære mærker

Læs også: 5 gaveidéer til mors dag

5. Giv en fin vase og én blomst hver måned resten af året

Hvorfor skal din mor kun forkæles én dag om året? Tænk hvis du kunne gøre det hele året? Du kan give hende en fin vase på mors dag og skrive et kort, hvor du fortæller hende, at hun hver måned vil få en ny blomst til vasen, som symbol på din taknemlighed over at have verdens bedste mor. Hvis du synes, det bliver voldsomt at give en buket hver måned, kan man få mange fine miniaturevaser, hvor der kun er plads til enkelte blomster.

Se vores store udvalg af vaser fra Kähler her

Hvis du selv plukker blomsterne til vasen, bliver det mere personligt, og du kan spare lidt penge.

Se alle vaser

Husk! Det er ikke gaven, som gør din mor glad, men tanken om, at du vil gøre noget godt for hende.

Glædelig mors dag.