Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Mangler du nyt til køkkenet? Gå på opdagelse her
Søg varer og brands
Gaver

5 gaveidéer til mors dag

Mors dag nærmer sig, men hvordan forkæler du hende bedst? Her får du fem ideer til mors dags gaver, der uden tvivl vil få smilet frem på hendes læber.

Skrevet af Imerco · 2 maj 2017

importedContent

Se mange flere gaveidéer til mors dag her

Kaffelækkerier

For de fleste kvinder er en god kop kaffe en skøn pause i en travl hverdag. Køb en pose af hendes yndlingskaffe, noget lækkert chokolade, og lav en goodiebag sammen med en smuk kaffekop, en kaffekværn eller en mælkeskummer.

Se alt kaffeudstyr

Blomster i vase

Smukke blomster fortjener en smuk vase. Forær din mor en buket med hendes yndlingsblomster, hvad enten hun elsker tulipaner, liljer eller gerberaer – og find den perfekte vase dertil.  

Se alle Royal Copenhagen vaser

Læs også: Hvilken vase skal du bruge til hvilke blomster?

Smukke lysestager

Levende lys skaber hygge, og er noget, de fleste kvinder ikke kan få nok af. Derfor vil en lysestage helt sikkert vække glæde. Vælg en klassisk, romantisk tre-armet lysestage, en mere stilsikker lysestage i sort støbejern eller måske nogle fine lanterner til terrassen. Mulighederne er mange.

Se vores udvalg af Hammershøi lysestager fra Kähler her

Se alle Kähler lysestager

Selvforkælelse

Giv din mor mulighed for at sætte sit hår, så det ligner en million. Med et krøllejern eller glattejern er det slut med dårlige hårdage, og din mor kan i stedet gå ud i verden med store skødesløse bølger i håret, fine slangekrøller eller blankt, glat hår. Hun vil elske dig for det.

Se alle glatte- og krøllejern

Blødt og lækkert

Elsker din mor at hygge sig i sofaen med en god bog, vil hun også elske at kunne putte sig i en lækker plaid – eller dykke ned i knitrende blødt sengetøj, der samtidig forvandler hendes seng til et indbydende kunstværk. Smukke tekstiler i form af tæpper, puder og sengetøj er altid i høj kurs.

Se alt sengetøj

Din mor vil måske allerhelst tilbringe tid sammen med dig. Så hvorfor ikke overraske hende med morgenmad på sengen eller en middag på hendes yndlingsrestaurant.

Læs også: 5 mors dags gaver hun aldrig vil glemme