Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Spar 20% når du køber for minimum 200 kr*
Søg varer og brands
Gaver

3 ideer til at lave din egen pakke- eller adventskalender

Gør lidt ekstra ud af pakkekalenderen eller adventsgaverne i år og gå gør-det-selv vejen. Vi guider dig til at pakke gaverne anderledes ind og lave pakke- og adventskalendere, der er flotte, kreative eller bare nemme at gå til.

Skrevet af Imerco · 3 november 2020

importedContent

Julekrans med lys

Den æstetiske adventskalender

Bind de fire adventsgaver på en smuk krans med fine julelys. Holder du gaveindpakningen i smukke og klassiske toner, som rød, grøn og guld, får du et æstetisk resultat. Gaverne kan bindes fast på kransen med tynd snor eller sejlgarn, så det ligner, de svæver.

Den kreative pakkekalender

Slip kreativiteten løs og lav din egen kalender med få enkle materialer. Du skal bruge en billedramme, snor eller sejlgarn og små klemmer. Bind snoren om rammen og brug klemmerne til at sætte de små gaver fast med. Du kan nemt skrue lidt ekstra op for julestemningen ved at pynte kalenderen med lidt gran og fine julekugler.

Se alle billedrammer her

Den nemme adventskalender – med overraskelser

Skal det bare være nemt? Så har Imerco samlet fire gode adventsgaver til både ham og hende, og vi har sørget for at pakke dem fint ind – så hverken du eller gavemodtageren ved, hvad der er i. 

Sæt dit personlige præg på gaverne ved at binde et fint bånd eller lidt flot julepynt på.

Se alt julepynt her