Klik & hent i butik

Byt i 1 år

Prismatch

Spar 20% på populære brands, når du køber for min. 200 kr.* Brug koden: Julehygge
Borddækning

Juleborddækning: Skab en vinterhvid borddækning

Giv dit julebord et eventyrligt vinterlook, hvor iskrystaller og dalende hvide puder af sne er inspirationskilden. Få tips og ideer til at skabe et moderne og elegant julebord, så du kan servere den lækreste julemad i smukke omgivelser.

Skrevet af Imerco · 31 oktober 2022

Tænk skovbund dækket af sne. Tænk vinterhvide iskrystaller på træer og buskes blade. Tænk nyfalden sne, der endnu ikke er blevet betrådt. Så har du inspirationen til dette smukke, hvide julebord.

Se alt til bordet.

Tips til borddækningen

Brug et eller flere spejle oven på en crispy, hvid dug som base. Har du ikke et spejl på størrelse med din bordplade, kan mindre spejle også bruges til at skabe effekt.

Som centerpiece kan du udvælge havens smukkeste gren, som du spraymaler hvid og lader stå i midten af bordet, eller hæng den op over bordet.

Brug hvid mos til at skabe illusionen af en vinterhvid skovbund, hvortil stearinlys og en masse af de lækre, julede snebolde, som kan være svære ikke at spise, understreger det julede sne-look.

Hold glas og service i stål, hvidt porcelæn og krystalklart glas - selvfølgelig!

Se alle tips til borddækninger her.

Tip

Pynt med små, fine gaver, der agerer bordkort - måske kan du blot pakke en lille karamel eller en sukkerstok ind? Så starter aftenen allerede sødt og hyggeligt.