Klik & hent i butik

Byt i 1 år

Prismatch

Spar 20% på populære brands, når du køber for min. 200 kr.* Brug koden: Julehygge
Borddækning

Juleborddækning: Byd op til farverig julefest

Giv de traditionelle julefarver baghjul, og invitér en palette af glade farver indenfor, når du dækker bord i ægte regnbuestil med drys af juleglimmer og gyldne skær.

Skrevet af Imerco · 31 oktober 2022

Tallerkener, bestik, servietter og dug - det hele må gerne have en farve, når du dækker op til farverig julefest. Med en borddækning i alle regnbuens farver, er du sikret en glad og festlig stemning!

Se alt til bordet.

Tips til borddækningen

Skab en mørk base med en farvet dug - fx bordeaux, lilla eller lignende. Dæk så op med tallerkener i to størrelser, der har hver sin farve.

Lad gerne servietterne være i stof og vælg dem i en farve, der står frem mod din mørke dug.

Saml en flot buket på midten af bordet - selvfølgelig i farver! Vælg forskellige blomster i forskellige højder og udformninger, så en nuanceret buket skaber blikfang.

Brug julekugler i alverdens farver eller gør som her, hvor styroporkugler er malet i hver sin farve og bagefter drysset med glimmer - på den måde kan du selv bestemme over farvevalget. Lad gerne farver fra din dug og tallerkener gå igen på kuglerne, så der skabes sammenhæng.

Lad glassene være elegante og høje og bestikket være gyldent - det er trods alt jul!

Se alle tips til borddækninger her.

Tip

Pynt med små, fine gaver, der agerer bordkort - måske kan du blot pakke en lille karamel eller en sukkerstok ind? Så starter aftenen allerede sødt og hyggeligt.