Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Spar 20% når du køber for minimum 200 kr*. Brug koden: SHOPAMOK
Søg varer og brands
Borddækning

Dæk påskebordet op med æg

Dæk påskebordet smukt op til påskefrokosten og gør lidt ekstra ud af at dekorere med skønne påske-farver, forårets blomster og æg. Her får du 3 kreative ideer til at dække op med æg i din borddækning.

Skrevet af Imerco · 21 marts 2021

importedContent

1. Den søde

Fold en stofserviet rundt om et æg, så den ligner en påskehare med lange ører. Med en tusch kan du tegne øjne og næse på ægget – så er den søde påskehare komplet!

Dæk op med æg

Se alle stofservietter her

2. Den personlige

Du kan nemt lave personlige bordkort med et strejf af påske ved at skrive navn på et æg og bruge det i dækningen af dit påskebord. Læg ægget direkte på tallerkenen eller fold en smuk stofserviet og læg den i en lille skål som rede under ægget.

Dæk op med æg

Se alle serveringsskåle her

3. Den klassiske med et twist

Sæt samleartikler eller arvestykker i spil på en ny måde ved at bruge dem som pynt på påskebordet. Brug for eksempel de klassiske påskeæg fra Kähler eller Royal Copenhagen og bind ægget i en gul silkesnor om serviet og bestik, så skaber du en smuk kuvert. 

Dæk op med æg

Se alle påskeæg her


På billederne har vi dækket op med gule og hvide Rhombe tallerkener fra Lyngby Porcelæn, små Blomst tallerkner fra Royal Copenhagen, guldbestik fra erik bagger, stofservietter fra Bitz og Flow vandglas fra Holmegaard.