Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Spar 20% når du køber for minimum 200 kr*
Søg varer og brands
Boligindretning

Trend: Lad kæmpe papirstjerner pryde dit julehjem

Papirpynt hitter til jul, men papirpynt i størrelse giga er især trendy netop nu. Vi viser dig, hvordan du kan dekorere, style og bruge de store stjerner i dit hjem.

Skrevet af Imerco · 19 august 2021

importedContent

Selvom Kim Larsen sang Papirsklip egentlig ikke er en julesang, så tænk i denne ene sætning fra sangen, når du dekorerer med fine, store stjerner i papir: Papirsilhuetter af den fineste slags…

De store stjerner i smukt udklippede mønstre er nemlig både elegant udformet og virkelige fine i deres lette udtryk – endda på trods af deres store størrelser.

Dekorér dit hjem med de kæmpe stjerner, så lyset kan skinne igennem på dekorativ vis og skabe den smukkeste julede stemning hos dig – her får du tips til hvordan.

Se alle juleophæng

store julestjerner papir

TIP 1: En enkelt i vinduet

Skab et fint stilleben i en vindueskarm, hvor en stor stjerne får lov at brede sig. Med små juletræer, en lille stak med bøger og enkelte julekugler, er det næsten som om, at den store stjerne agerer én stor stjernehimmel i et julet landskab.

store julestjerner papir

TIP 2: Tilføj gerne farver

Vær ikke bange for at vælge stjerner, der har farve på sig. De tilføjer blot lidt ekstra spræl i julehjemmet og binder endda fin visuel sløjfe på en dekoration, der er holdt i samme farvenuancer, i dette tilfælde grøn.

store julestjerner papir

TIP 3: Miks størrelser og former

Vælg en væg, en dør eller et andet godt spot i dit hjem, hvor flere store stjerner kan hænge side om side. Hold gerne stjernerne i samme farve, men miks former, designs og størrelser på kryds og tværs, så udtrykket holdes rent, men varieret.

Psst, der findes mange guides til at lave papirstjerner selv. Hvis du laver et par stykker selv, så miks gerne med nogle af dem, der kan købes færdige, så udtrykket bliver personligt og gennemført.