Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Mangler du nyt til køkkenet? Gå på opdagelse her
Søg varer og brands
Boligindretning

Sådan styler du din adventsstage

Advent venter lige om hjørnet, og det er blevet tid til at gøre adventsstagen klar til de hyggelige adventssøndage. Lad dig inspirere af disse tre fine looks, som alle er supernemme at kaste sig over.

Skrevet af Imerco · 17 november 2021

importedContent

Kommer du til kort, når kreativiteten og dine blomsterbinder-evner skal i spil? Eller er du bare lidt sent ude? Hvis du har en klassisk adventsstage, kan du sagtens style den, så den emmer af jul. Og du kan give den lige præcis det look, du bedst kan lide – også til næste år. Når julen er ovre, har du en smuk stage, som du kan bruge hele året. Find din yndlings iblandt disse tre looks og lad din inspirere til årets adventsstage.

Se alle jule- og adventsstager

Style din adventsstage med et skandinavisk udtryk

Den skandinaviske

Giv din adventsstage et skandinavisk udtryk, og lad den stråle af jul ved at sno eukalyptusgrene rundt om din adventsstage. Find stearinlys som passer til din adventsstage i lige de farver, du ønsker. Stagen er smuk med både røde, grønne, rosa, bordeaux og hvide lys. Sæt din adventsstage på bordet eller i din vindueskarm og nyd synet og julemagien, der spreder sig.

Se alle krone- og kertelys

Style din adventsstage med et farverigt udtryk

Den farverige

Lad din adventsstage være i smukke pastelfarver denne jul, og lad den store trend med tørrede blomster være i fokus. Pynt din adventsstage med farvet pampasgræs eller stjernegræs og få et rigtig fint look. Alt du skal gøre med dine tørrede blomster er blot at sno dem rundt om din adventsstage – det er supernemt, og hvis de ikke sidder ordentligt fast, kan du bruge lidt ståltråd.

Se alle tørrede blomster

Style din adventsstage med et julet udtryk

Den julede

Lad din adventsstage stråle af jul. Alt, du skal gøre, er blot at lægge dine julekugler i midten af adventsstagen og sætte dine stearinlys i stagen. Sørg for at dine lys er i samme farvetone, som dine julekugler, så du skaber en fin harmoni. Her har vi brugt klassiske røde toner, men stagen er lige så smuk med rosa, grønne, bordeaux eller hvide lys og kugler.

Se alle julekugler