Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Spar 20% når du køber for minimum 200 kr*. Brug koden: SHOPAMOK
Søg varer og brands
Boligindretning

Sådan gør du din adventsstage personlig

Gør lidt ekstra ud af dekorere din adventsstage, så du får et personligt udtryk og masser af julestemning frem, når lysene bliver tændt ét efter ét hver søndag i december.

Skrevet af Imerco · 15 oktober 2020

importedContent

Pynt med grønt

En enkel og elegant måde at pifte din adventsstage op er ved at pynte den med grønne grene. Sno for eksempel lidt eucalyptus omkring en bordstage fra Georg Jensen eller pynt med kogler og gran for et klassisk look. 

Se alt julepynt fra Georg Jensen her

Hæng din stage op

Skab et markant look i dit hjem ved at hænge din adventsstage op. En Season lysestage fra Georg Jensen kan for eksempel nemt hænges op med wire eller holdbar snor. Og så er det nemt at gemme snorene bag farverige bånd og pynte med fire smukke lys. 

Se alle lysestager fra Georg Jensen her

Læg en krans omkring

En høj stage får modspil, hvis du lægger en flot krans omkring den på bordet. Vælger du en krans af rustikke materialer får du nemt et moderne udtryk frem. Stil stagen på en plan flade, som kransen kan hvile på.

Se alle lysestager fra Normann Copenhagen her

Gå den enkle og minimalistiske vej

En enkel grøn gren på en minimalistisk stage kan være lige præcis dét, der skal til for at kalde julestemningen frem. For eksempel er den matsorte lysestage fra Novoform perfekt at matche med lidt grønt. Vælg samme farve lys eller hold dig til de klassiske hvide, så får du et underspillet julelook.

Novoform adventsstage

Se Novoform lysestagen her

Tag naturen med indenfor

Naturens egen pynt er skøn som dekoration på din adventsstage. Vælg en stage i guld eller sølv og lad de naturlige grønne og brune toner spille op mod det gyldne.

Af grønt kan du bruge gran, grene med kogler eller mistelten. Du kan også være heldig, at finde kristtjørn med røde bær på - det skruer ekstra op for julelooket.

Karen Blixen adventstage

Se Karen Blixen adventsstagen her