Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Spar 20% når du køber for minimum 200 kr*. Brug koden: SHOPAMOK
Søg varer og brands
Boligindretning

Mange muligheder med Mumi

Nu tænker du nok: Et krus til er varme drikke, punktum. Men næh nej, der tager du fejl! Lad dig i stedet inspirere af Mumis univers, hvor alt er finurligt og forunderligt, og lad krusene tjene anderledes gøremål i dit hjem. Bliv inspireret i artiklen her, hvor vi viser og tipper dig om, hvordan dine krus (også) kan bruges.

Skrevet af Imerco · 12 september 2022

Er din samling af Mumi-krus ved at vokse sig større end du kan nå at slubre kaffe af dem alle? Frygt ej, vi er mange, der samler på dem pga. de forskellige, fine, finurlige tegninger, der gør hver enkelt krus unikt.

Få inspiration til anderledes og fantasifuld brug af krusene - i allerbedste Mumi-ånd!

SE ALLE Mumi-krus.

Idé 1: Slikbaren er åben!

Hvad enten du holder fødselsdag for børn eller voksne, navngivningsfest eller bryllup, så lad dine gæster gå bananas i en indbydende slikbar, hvor alle vennerne fra Mumidalen byder på hver sine farverige, sukkersøde sager. Hvem kan ikke lide en ægte regnbue-lækker buffet?

Idé 2: Mumi passer på dine toiletsager

Det er muligt at Lille My måske ville være rimelig skeptisk over at skulle passe på din tandbørste, men mon ikke Mumrikken, Mumi eller Mumimor ville klare opgaven til perfektion? Du kan i hvert fald snildt bruge krusene til både tandbørster og tandpasta på dit badeværelse. Er I flere i familien, kan I vælge at have hver jeres krus med jeres favorit-motiv på - så er der altid mulighed for at tage en tår vand eller skylle munden i netop dit krus!

Idé 3: Barbérskum og andre 

Lad bare Mumifar holde styr på barbergrejet, når du enten ikke bruger det eller lige akkurat mens du bruger det. Selvom han ikke selv har meget skæg at trimme, er han yderst nysgerrig efter at udforske og observere, hvordan en skægtrimning foregår.

Idé 4: Lille spejl på væggen der...

...Hvilken Mumi-fan er skønnest i landet her? Dyrk en backstage-feeling, når du pudrer næsen og smukkeserer dig forud for en ny dag, en fest eller bare fordi det er skønt at klæde sig ud! Mumi-krusene holder gerne styr på alt fra pensler til læbestifter, så du nemmere kan vælge de helt rette farver og glitter til dagens look. 

Idé 5: Selvpluk er velpluk

Måske har ungerne plukket blomster i vejkanten? Måske har du fået en buket, der synger på sidste vers, men enkelte blomster kan stå et par dage endnu? Brug dit Mumi-krus som en lille, fin vase, der lader grønne stilke få lidt længere levetid. 

Vidste du...

Krusene er lavet i holdbart vitroporcelæn, der er en ekstra stærk porcelænstype, tåler både frys, microovn og varme, og så tåler de selvfølgelig opvaskemaskine.

Idé 6: Kreativ udfoldelse

Hold på blyanter, pensler og farvekridt, og fyld gerne Mumi-krusene op med vand, når der skal males, måske strintes lidt og i særdeleshed leges med farver!

Idé 7: Hold styr på juvelerne

Åh, hvis der er noget Snorkfrøkenen ynder at hjælpe til med, så er det at have styr på juveler, diamanter og andet, der både pynter og glimter. Stil et krus på natbordet, så øreringene ikke forsvinder i sengetøjet eller hav altid dine favorit-fingerringe liggende klar til en ny dag.

Idé 8: Jul med Mumi

Lad 24 forskellige krus agere julekalender, hvor en ny lille ting kan fiskes op af en ny kop. På den måde bliver ventetiden både hyggelig, farverig og spændende! Brug en opslagstavle eller en gammel billedramme som baggrund for din hjemmelavede julekalender. Krusene kan du hænge op med fine bånd omkring hankene eller bruge en S-krog, hvis muligt. Pift op med grankviste, en lille lyskæde og måske lidt lækkert juleguf.

SE ALLE Mumi-krus.

Vidste du...

Har du mange Mumi-krus? Du kan med fordel sortere i dem og kun have dem fremme, hvor motiverne passer til den aktuelle sæson.