Klik & hent i butik

Byt i 1 år

Prismatch

Spar 20% på populære brands, når du køber for min. 200 kr.* Brug koden: Julehygge
Boligindretning

Lynhurtige adventskranse, du selv kan lave

Nogle gange må det godt være nemt at lave årets adventskrans eller adventsdekoration. Få inspiration til lynhurtige versioner her, som du nemt kan fremtrylle og blive klar til jul i løbet af (næsten) ingen tid.

Skrevet af Imerco · 23 november 2022

Selvom det skulle ske, at du først er ude i sidste sekund, når det kommer til årets adventsdekoration, så frygt ej - vi guider dig til de hurtigste af slagsen her i artiklen.

Se alle lysestager.

Pimpet gran

Supermarkeder, havecentre og byggemarkeder - de fleste steder forhandler de helt almindelige kranse i gran op mod jul. Giv den et personligt look ved at vikle vinterlige bær på og sæt blomster nedenfor hvert lys. Vælg lys, der har lidt spræl - så er adventsdekorationen i hus!

Eucalyptus, der tager kegler

Halmkrans, eucalyptus grene og mandstro - tryle, trylle, trylle - så har du en anderledes, men stadig virkelig smuk og julet krans. Placer fire lys i midten af kransen, og du har en skøn adventsdekoration med kun få midler.

Se alle LED-lys.

Gå klassisk til værks

Guld, natur og hvide lyse - intet kan gå galt! Vikl eukalyptus omkring din gyldne stage, tilsæt helt almindelige kronelys og du er klar til at tænde for julehyggen.

En kop mos, tak!

Du skal en tur i køkkenet, hvis du vil skabe denne anderledes, men virkelig skønne version af en adventsdekoration. Find fire krus eller kopper, fyld ler i og placer ét lys i hver. Dæk herefter med mos, kogle og grene, som lynhurtigt kan findes i naturen.

Se alle krus og kopper.

Brug en stage, du har

I princippet kan du bruge en hvilken som helst stage, der har plads til fire lys, når du vælger årets adventskrans. Pift den op med julede (blok)lys og et strejf af farve med naturlig pynt i dine yndlingsfarver. Det behøver bare være noget, der er lagt diskret ved eller under stagen som her for at give en smuk effekt.