Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Spar 20% når du køber for minimum 200 kr*. Brug koden: SHOPAMOK
Søg varer og brands
Boligindretning

Forårsfarver: De varme jordfarver kendetegner forårets boligindretning

Foråret er den tid på året, hvor vi normalt indretter vores hjem med lyse pastelfarver, men i år er tendensen lidt anderledes. Læs med her og se, hvilke forårsfarver du skal indrette med i 2018.

Skrevet af Imerco · 18 marts 2018

importedContent

Foråret giver anledning til en udskiftning af dit boligtilbehør, så det matcher tidens forårsfarver. Lyse pastelfarver er synonym med forårets boligindretning, men dette forår er de varme jordfarver den største trend inden for boligindretning. 

Lyse pasteller er traditionelle forårsfarver

De velkendte forårsfarver som nude, rosa, grøn og blå er fast inventar, når solen så småt begynder at titte frem, og vi tager forskud på foråret med nyt boligtilbehør. I år er det de støvede pastelfarver, der dominerer. De lyse pasteller passer perfekt til den minimalistiske, skandinaviske indretningsstil og giver hjemmets rum en lækker blødhed. De lyse støvede pastelfarver kan med succes kombineres med materialer som marmor samt lyse og mørke træsorter.

Med små tricks kan du nemt få de lyse forårsfarver ind i din bolig. Udskift f.eks. dine puder eller sæt et blomstret tapet op på en enkelt væg.  

Se vores udvalg af puder i forårsfarver her

Varme jordfarver hitter i forårets boligindretning

De jordnære toner kommer til at præge din boligindretning i hele 2018. Og det starter allerede her i foråret, hvor farver som rust, terrakotta og brune- og rødbrune nuancer giver en stemning af hygge og varme i boligen. Kombineret med gyldne toner som messing får din boligindretning et eksklusivt udtryk. Mørke træsorter slår også mere og mere igennem i 2018 og passer godt til de dybe jordnære farver. Har du et stort rum med højt til loftet, vil et mørkere udtryk give rummet den intimitet, som kan være svært at skabe med det lyse nordiske look.

Se vores boligtilbehør i brune nuancer her

Er du glad for det lyse nordiske look, så brug de mørkere farver som kunst på væggene. Det giver et godt modspil.

Naturmaterialer og varme jordfarver

Bæredygtighed og naturmaterialer får mere og mere opmærksomhed i boligverdenen. Udvalget af kurve, serveringsskåle og skærebrætter lavet af havgræs, bambus- og mangotræ bliver større og det visuelle udtryk smukkere. Især kurve lavet af naturmaterialer er et hit dette forår. Brug kurvene som opbevaring til dine magasiner, plaider eller som urtepotte. Det giver et organisk udtryk i hjemmet og passer godt til de varme jordfarver, der også præger forårets boligindretning.

Se vores udvalg af kurve lavet af havgræs her

Foråret står i grønt flor

Grøn er en traditionel forårsfarve, som for alvor slog igennem i 2017, hvor alle nuancer af grøn prægede boligindretningen. Foråret 2018 vil være præget af en mere afdæmpet grøn pastel, og selvfølgelig de organiske grønne planter. Tidligere var det især de små sukkulenter, der prydede badeværelset og stuen. I 2018 er det derimod de større og mere voluminøse planter, der kommer til at pryde entréen og stuegulvet. Gå efter planter i stil med Monstera og Pilea peperomioides.

Se vores udvalg af grønne planter her