Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Spar 20% når du køber for minimum 200 kr*
Søg varer og brands
Boligindretning

Forårets boligtrends: Fortællinger og kontraster

Er du nysgerrig efter hvilke boligtrends, som vil være at finde rundt om i de danske hjem? Læs med når vi løfter sløret og giver dig fire trends, som du kommer til at opleve og spotte dette forår.

Skrevet af Imerco · 4 februar 2019

importedContent

Forårets boligtrends byder på fortællinger om varmere himmelstrøg og kontraster i både farver og mønster. Tænker du allerede, at det en tand for modigt til din indretning? Vær ikke bange – det er mega trendy at skille sig ud. Dit hjem kan snildt blive smukt af klassiske interiør, men wow-faktoren bliver skabt, hvis du tør kombinere dit hjem med interiør, som ikke ses hos alle og enhver. 

Dekorative masker

Skab særpræg i din indretning med dekorative og kunstneriske masker. Maskerne giver et skævt og personligt udtryk til den ellers minimalistiske skandinaviske indretning. Maskerne kan udgøre et humoristisk indslag, og samtidigt skabe fortællinger om din indretning. Sæt forskellige mønstre og former sammen med de kunstneriske masker, og tænk over de fællestræk, som du kan tilføre for at skabe helhed i din indretning.

Shop interiør

Afrikanske rejseminder

Gik turen ikke til Marokko i 2018? Fortvivl ikke – dette forår byder på en boligtrend spækket med inspiration fra varmere himmelstrøg. I en kombination af afrikanske noter og nordisk indretning kan du skabe en indretning, som byder på personlighed og varme. Det drejer sig nemlig om at udstille dine rejseminder på bedste vis. Og dette forår kan du købe dig til trenden uden at have rejst i hele det vestlige Afrika

Vil du gerne have rejseminder med hjem, men ikke nødvendigvis have dem udstillet hele året? Så kan du købe rejseminder, som du kan lave til ophæng med en smuk silkesnor, og hænge op på dit juletræ. Det emmer af personlighed!

Shop Nordic Explorer kollektionen

Kombinerende kontraster

Om du skaber kontraster med materialer, former, tekstiler eller farver, så mestrer du måske allerede denne boligtrend, som har fokus på sort/hvide kontraster i mix af tekstiler, keramik mv. Lad kontrasterne arbejde sammen, og skab en spændende indretning fyldt med lys og skygge i et stramt design.

Shop Nordic Explorer kollektionen

Naturlig charme

Den skandinaviske minimalisme får kamp til strengen af denne boligtrend, som skaber harmoni i jordnære tone-i-tone farver og naturmaterialer, der i kombinationen skaber en rolig og afslappet atmosfære – og ikke blot dette forår, men hele 2019.

Til forskel for det kontrastfyldte hjem finder vi denne boligtrend, som går mere tone-i-tone i farverne og byder naturen indenfor i andre former end blot planter.
Det er med fokus på de naturlige materialer og former, at denne trend bevæger sig væk fra det farverige univers. Trenden favner de jordnære farver i en back-to-nature tilgang, som kombinerer de smukke fletkurve i naturlige materialer med afspejling af naturen i skøn interiør.

Shop Desert kollektionen