Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Spar 20% når du køber for minimum 200 kr*
Søg varer og brands
Boligindretning

Brug dine kander til blomster og skab et trendy look

De fleste har vaser stående til friske blomster, men vidste du, at en smuk vand- eller vinkaraffel også kan buges til formålet? Se her, hvordan du kan få mere ud af dine kander.

Skrevet af Imerco · 1 august 2021

importedContent

Hvis du ønsker at skabe et uhøjtideligt og skødesløst look, så kan du skifte din almindelige vase ud med en kande eller karaffel – det er en lynhurtig vej til at understrege et mere afslappet og romantisk udtryk.

Du kan også bruge små kaffekander i porcelæn eller rustikke vandkander alt efter om du dækker op i sommerhuset, til fødselsdagen eller i juletiden.

Se alle kander og karafler

kande som vase

TIP 1: Smal flaskehals

Ofte har især vinkarafler en smal hals, som er særligt godt egnet til en simpel sammensætning af enkelte stilke. Den smalle hals holder samling på stilkene, som eller hurtigt kunne falde i hver sine retninger. Vælger du tilmed en af klart glas, så er udtrykket let og luftigt.

Se alle vinkarafler

kande som vase

TIP 2: Opvask, der går let som en leg

Fordelen ved at vælge en kande eller karaffel i stentøj er, at den skjuler kedeligt blomstervand og tarvelige stilke. En anden fordel kan være, at karafler ofte tåler maskinvask i modsætning til vaser, som er mere skrøbelige.

Husk dog at skifte vand og give stilkene friske snit med jævne mellemrum, så din buket holder længere.

kande som vase

TIP 3: Solid bund og øjenkontakt

Lad eksempelvis dine flotte vaser fylde vindueskarme og reoler ud, mens du bruger lavere, buttede kander som vaser på bordet. Så kan man også nemmere se hinanden, når man samles.

Se alle kander og karafler