Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Spar 20% når du køber for minimum 200 kr*. Brug koden: SHOPAMOK
Søg varer og brands
Boligindretning

Årets julefarver er feminine

I år skal julen være rosa og blommefarvet. Boligstylist Luise Lyngby giver her gode tips til, hvordan du bruger de feminine julefarver bedst.

Skrevet af Imerco · 9 november 2016

importedContent

Luise Lyngby, boligstylist og indretningskonsulent i sit eget firma, Vida La Luu

Årets jul er meget feminin med blomme og rosa som de hotte farver. Det giver et mere støvet, romantisk og luksuriøst udtryk end tidligere år. Desuden er farverne rigtig flotte sammen med metaller som sølv, guld og messing, der også hitter her i 2016.

Derfor hitter de feminine julefarver i år

Den traditionelle nisserøde er selvfølgelig altid velkommen. Men vil du være med på noderne, skal du ifølge Luise Lyngby denne jul også kende til den støvede rosa og blommefarven, der skaber nye nuancer til den klassiske røde. Det er nemlig det ekstravagante, feminine univers, der trendmæssigt er hot lige nu inden for både bolig og mode. Derfor skal det også tænkes ind i din julepyntning. Og ikke mindst når du skal pakke gaver ind. 

Feminine julefarver

Sådan bruger du årets julefarver

  • Dæk et smukt julebord med en blommefarvet dug og pynt bordet i rosa, sølv og guld. Brug også gerne krystalglas for at fuldende det luksuriøse univers.
  • Integrér farverne i dine juledekorationer i form af for eksempel stearinlys, julekugler og satinbånd. Sankthansurten er også rigtig flot at bruge med sine smukke blomster i netop sart rosa eller rødbrun.
  • Gaverne er også vigtige! Gå efter det smukke udtryk og vælg sart rosa gavepapir med et smalt bordeaux silkebånd omkring. Det er tidløst og hylder de herligt utraditionelle toner af farven rød. Det lette og uspolerede look leder tankerne hen på den charmerende, purpur julerose -  og er samtidig lækkert, feminint og meget 2016.

Gavepapir

  • Ram rigtigt med julegaven til hende. De feminine farver er smukke i bløde tekstiler som duge eller håndklæder. Eller hvad med en dekorativ blommefarvet vase eller rosa fyrfadsstage?
  • Ønsker du at gå all in, kan du som prikken over i’et også dekorere julegodterne i årets farvetema. Pynt dine daddelkugler eller konfekt med lyserøde sukkerhjerter eller frysetørrede hindbær.

Brug gerne farverne sammen med noget mere råt som sort metal, mørk keramik eller naturmaterialer, der skaber en flot kontrast til det feminine og romantiske.