Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Mangler du nyt til boligen? Shop Amok her
Søg varer og brands
Boligindretning

Årets dekorative juletrends

Julestemning kommer i mange farver, former og materialer. Både velkendte og nye tendenser vinder ind i et skønt miks af det traditionelle og utraditionelle. Imerco guider dig til nogle af årets største juletrends.

Skrevet af Imerco · 19 oktober 2021

importedContent

Lad dig inspirere af årets største juletrends, når du pynter op til jul. Uanset om du er til en traditionel eller utraditionel jul, er der masser af inspiration og gode idéer at hente fra årets dekorative juletrends.

Se alt julepynt

Lad smukke papirstjerner pryde dit julehjem

Papirstjerner

Grib saks og papir og lad kæmpe papirstjerner pryde dit hjem. De store, hvide stjerner i smukt udklippede mønstre er nemlig både elegant udformet og virkelige fine i deres lette udtryk, endda på trods af deres store størrelser. 

De lader lyset skinne igennem på dekorativ vis og skaber smuk julemagi i dit hjem. Og hvis du ikke har mod på at klippe selv, kan man heldigvis købe dem i alle størrelser.

Se alle CASA Christmas juleophæng

Dekorér dit julehjem med årets farve grøn

Farven grøn

I år er der særligt én farve, som vil kendetegne julen: mørkegrøn. Men i år vil den ikke få selskab af sin ellers tro følgesvend julerød, som var sidste års julefarve. I stedet vil nuancer af grøn og et mere naturligt udtryk vinde ind, gerne ledsaget af de hvide papirstjerner. 

Se alt grønt julepynt

Byd naturens elementer ind på julebordet i år

Naturens elementer

En anden af julens helt store trends er at invitere naturen indenfor. Gå på opdagelse i skoven og skab en eventyrlig julestemning med mos, grene, kogler, gran og kristtorn. Tørrede blomster og eukalyptus bliver også en tendens, der kan bruges til borddækning, kranse og juledekorationer.

Så få fingrene i vaser, patentglas og fade til formålet. Brug også gerne frugt tørret i en dehydrator, f.eks. appelsinskiver, som naturlig pynt i hjemmet eller på juletræet. Duften er vidunderlig, og den orange farve lyser op i ethvert julepyntet hjem. Fordelen er, at du kan genbruge det hele til næste år. 

Se alle dehydratorer

Byd naturens elementer ind på julebordet i år

Tænk kreativt med lyskæder

Julen er hjerternes og lysenes fest. Brug lyskæder, hvor du kan, men tænk kreativt i din måde at bruge dem på. Placér dine lyskæder i lanterner og glasvaser eller supplér julebordets pynt med lyskæder midt på bordet eller om en gren, der hænger over bordet. Du kan også understrege den søde juletid med et gennemført julestilleben med juledekorationer og lyskæder i et af hjemmets hjørner eller vindueskarmen.

Se alle lyskæder

Sæt kulør på julebordet med farverigt bordpynt

Farverigt julebord

I år behøver julebordet ikke at være traditionelt. Sæt kulør på julebordet med lys og servietter i regnbuens nuancer, også gerne pasteller, og miks vaser og lysestager. På denne måde kan du skabe et moderne og farverigt festunivers med masser af personlighed. Sæt prikken over i’et ved at pynte op med funky julekugler.

Se alle servietter