Klik & hent

Byt i 1 år

Prismatch

SPAR op til 60% på tusindvis af julegaver🎄Shop alle gaverne her
  • Hjem
  • EL
  • Udeliv

UDELIV

Alt el

Havemaskiner

Casa Living Hynder På Terrasse
2037 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Kun hos Imerco
OurTime vejrstationer Vejrstation
Spar 43%

OurTime

Vejrstation

H 16,5 x B 9 x D 4 cm - Plastik - Sort

Pris
349.95
Julepris
199.95

Viser 20 ud af 2037 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Designer

Certificering

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/el/udeliv

Udeliv

Mere havehygge

Haven skal nydes og ikke kun være forbundet med hårdt arbejde. Derfor er elektriske havemaskiner din genvej til mere afslapning og hygge i haven end hårdt arbejde samt slid og slæb. De hjælper dig nemlig med at klare de værste opgaver med minimalt besvær på ingen tid. Men haven og terrassen nydes også bedst med hyggelig belysning på terrassen, god grillmad på el-grillen og lidt varme til de kolde aftener med en terrassevarmer. Denne kombination er vejen frem til masser af havehygge!

Gør havearbejdet nemt for dig selv

Har du ikke grønne fingre, er der heldigvis masser af hjælp at hente. Med elektriske maskiner til udelivet kan du nemlig nemt klare havens opgaver. Med havemaskiner slipper du for at slide alt for meget i haven – men du slipper nok aldrig helt for lidt arbejde i haven, så hvorfor ikke gøre det nemmere og sjovere for dig selv?

Find alt elektrisk haveudstyr til udelivet hos Imerco

Hvis du ikke har grønne fingre eller bare gerne vil gøre havearbejdet nemmere for dig selv, så er du landet det rette sted. Hos Imerco finder du nemlig et stort udvalg af elektriske havemaskiner til udelivet, så du kan få hjælp til havens krævende opgaver eller blot gøre haven mere indbydende. Du finder brands som Gardena, Fiskars, Solamagic m.m.