OBS! Pga. COVID-19 har udvalgte butikker lukket. Se butikkernes åbningstider her | Vi har 1-3 dages levering og 90 dages byttefrist
(1)

DeLonghi Dampstation VVX1420

Dampmængde: 80 g/min. - Vandtank: 850 ml - Brugstid: 90 min.

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Fragt til hjem eller pakkeshop: 39 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Med en dampstrygestation får du den perfekte kombination af temperatur og damp, så du kan stryge alle typer stof sikkert og hurtigt.  • 4,5 bar tryk

  • Lodret position

  • Steam ready indikator


Delonghi Stirella VVX1420 dampstation. Denne strygestation med tilknyttet strygejern har en 0,85 liters kedel og bruger et 4,5 bar tryk, når det er i brug. Stygestationen producerer op til 80 gram damp pr. minut, hvilket sikrer et professionelt resultat. Dampstationen har en opretstående position, hvilket gør det nemt at stryge fx gardiner, jakker og skjorter.Derudover har den en ”steam ready” indikator, sikkerheds termostat, rustfrit stål strygeplade og er udstyret med en knap, der sørger for konstant dampudledning.

Med en dampstrygestation får du den perfekte kombination af temperatur og damp, så du kan stryge alle typer stof sikkert og hurtigt.

  • 4,5 bar tryk
  • Lodret position
  • Steam ready indikator

Delonghi Stirella VVX1420 dampstation. Denne strygestation med tilknyttet strygejern har en 0,85 liters kedel og bruger et 4,5 bar tryk, når det er i brug. Stygestationen producerer op til 80 gram damp pr. minut, hvilket sikrer et professionelt resultat. Dampstationen har en opretstående position, hvilket gør det nemt at stryge fx gardiner, jakker og skjorter.

Derudover har den en ”steam ready” indikator, sikkerheds termostat, rustfrit stål strygeplade og er udstyret med en knap, der sørger for konstant dampudledning.

3. juni 2019

Lever ikke op til forventningerne.

Lever ikke op til forventningerne. Stryger ikke glat - selv ikke våde duge

claus b.