Gør dig klar til sæsonens gryde- og simreretter med denne stegegryde i støbejern fra Cook & Baker. Gryden har en emaljebelægning som modvirker rust og dermed gør, at din gryde holder i mange år. For optimal holdbarhed anbefales det at lade støbejernet varme langsomt op ved middelvarme, før det udsættes for de højeste temperaturer. Gryden tåler ovn op til 250° C og kan bruges på alle komfurtyper - også induktion. Det tilhørende tætsluttende låg har en knop i rustfrit stål, og derfor kan du også benytte gryden som en stegeso, og på den måde bevare saft og kraft i kød og grønt.
Det anbefales yderligere at lade gryden køle af, førend du vasker den op i hånden.
Emaljebelægning
Tåler ovn op til 250° C
Gryden har en emaljebelægning som modvirker rust og dermed gør, at din gryde holder i mange år. For optimal holdbarhed anbefales det at lade støbejernet varme langsomt op ved middelvarme, før det udsættes for de højeste temperaturer. Gryden tåler ovn op til 250° C og kan bruges på alle komfurtyper - også induktion. Det tilhørende tætsluttende låg har en knop i rustfrit stål, og derfor kan du også benytte gryden som en stegeso, og på den måde bevare saft og kraft i kød og grønt.
Det anbefales yderligere at lade gryden køle af, førend du vasker den op i hånden.
Cook & Baker
Hos Cook & Baker går design og funktionalitet op i en højere enhed. Ergonomisk korrekte greb, varmeisolerende materialer og et design, der er en fryd for øjet.
Kort sagt: Cook & Baker står for gennemtænkt design, der er til at betale. Solide produkter med gode brugsegenskaber, som du vil nyde at bruge – hver eneste dag. Produktionen af Cook & Baker produkter sker på nøje udvalgte fabrikker med specialer inden for de forskellige varetyper.
Alle Cook & Baker produkter, fra det lille rivejern til den store stegepande, kvalitetssikres. Cook & Baker produkter er lette at vedligeholde, arbejde med og rengøre.
I Cook & Baker finder du et bredt sortiment såsom gryder og pander, bageartikler, termokander samt køkkenredskaber som knive, sakse, bagesten, bradepander – og meget mere.