Medlemstilbud: Shop og spar 25% på ALT* stel, glas og bestik. Se tilbuddene her
  • Klik & hent efter 1 time
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik

by Ditte Julie Tærteform

L 20 x B 20 cm - Termoplast - Sort

Føj til ønskeliste
Byt og retur i alle butikker
Byt i 1 år, få pengene retur i 1 måned
Fri fragt ved køb over 500 kr.*
Fragt fra 19,00 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af ImercoPlus

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.  

Beskrivelse

Udfordr den klassiske tærte, tænk kreativt og kom mousser, fromage eller cremer ovenpå din tærte.

  • Perfekt og ensartet afbagning
  • Sikrer et ekstra sprødt resultat
  • Tåler temperatur fra -60 - 180°C

Perfekt afbagning af din tærte

Tærtekransen fra by Ditte Julie giver dig mulighed for at eksperimentere med din tærtes udseende og smag. Hullerne i den tærteringen sikrer en perfekt afbagning, da dampen let slipper væk og du dermed opnår et mere sprødt og ensartet resultat.

For største glæde af tærtekransen, er det nødvendigt at bage tærten på en bageplade beklædt med bagepapir.

Slidstærkt materiale sikrer det bedste resultat

Tærtekransen er fremstillet i termoplast, som er et ubrydeligt materiale, særligt velegnet til bagning. Den fungerer som nonstick, er rustfrit, tåler opvaskemaskine og kan flyttes fra fryser til ovn (-60°C til 180°C).

Det holdbare materiale sikrer en ensartet afbagning og giver dig et flot resultat hver gang.

Bageprofilen Ditte Julie Jensen

Ditte Julie Jensen blev i 2015 et kendt ansigt, da hun deltog i Den Store Bagedyst på DR1. Siden er hun blevet anerkendt for sit kreative og smukke bagværk, som hun i dag lever af at udvikle. Hun står også bag flere kogebøger om bagning.

Tip fra Ditte Julie

Det anbefales, at tærteformen maksimalt udsættes for 180 grader. Bages der på 190 grader, som mange af Ditte Julies opskrifter forskriver, så risikeres det, at formen kan strække sig skæv. Sker dette, anbefaler Ditte Julie Jensen følgende metode til at få formen på plads igen:
Rengør og skold først formen. Læg den herefter i pres mellem to bøger. Brug evt. et viskestykke mellem bøgerne og formen, så ikke bøgerne tager skade.

Udfordr den klassiske tærte, tænk kreativt og kom mousser, fromage eller cremer ovenpå din tærte.

  • Perfekt og ensartet afbagning
  • Sikrer et ekstra sprødt resultat
  • Tåler temperatur fra -60 - 180°C

Perfekt afbagning af din tærte

Tærtekransen fra by Ditte Julie giver dig mulighed for at eksperimentere med din tærtes udseende og smag. Hullerne i den tærteringen sikrer en perfekt afbagning, da dampen let slipper væk og du dermed opnår et mere sprødt og ensartet resultat.

For største glæde af tærtekransen, er det nødvendigt at bage tærten på en bageplade beklædt med bagepapir.

Slidstærkt materiale sikrer det bedste resultat

Tærtekransen er fremstillet i termoplast, som er et ubrydeligt materiale, særligt velegnet til bagning. Den fungerer som nonstick, er rustfrit, tåler opvaskemaskine og kan flyttes fra fryser til ovn (-60°C til 180°C).

Det holdbare materiale sikrer en ensartet afbagning og giver dig et flot resultat hver gang.

Bageprofilen Ditte Julie Jensen

Ditte Julie Jensen blev i 2015 et kendt ansigt, da hun deltog i Den Store Bagedyst på DR1. Siden er hun blevet anerkendt for sit kreative og smukke bagværk, som hun i dag lever af at udvikle. Hun står også bag flere kogebøger om bagning.

Tip fra Ditte Julie

Det anbefales, at tærteformen maksimalt udsættes for 180 grader. Bages der på 190 grader, som mange af Ditte Julies opskrifter forskriver, så risikeres det, at formen kan strække sig skæv. Sker dette, anbefaler Ditte Julie Jensen følgende metode til at få formen på plads igen:
Rengør og skold først formen. Læg den herefter i pres mellem to bøger. Brug evt. et viskestykke mellem bøgerne og formen, så ikke bøgerne tager skade.