Der kan gå længere tid, før du modtager din kvittering grundet problemer med udvalgte mailudbydere.
Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

KUN FOR MEDLEMMER: Spar 20% på stel, glas og bestik*. SHOP HER
  • Hjem
  • Brands
  • Stanley

STANLEY

Split Hero (69)
60 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
The Quencher H2.0 Flowstate Tumbler, rose, large
Hvid
Sort
Lyserød

Stanley

The Quencher H2.0 Flows...

1,18 liter - Rose

Pris
429.95
Stanley to go kopper Termokop
Hvid
Rød
Grå
Spar 17%

Stanley

Classic Trigger-Action ...

35 cl - Hammertone Green

Ikke medlem
299.95
Medlemspris
249.95

Viser 20 ud af 60 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Designer

Certificering

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/brands/stanley

Stanley

Til hverdagen

og eventyret

Stanleys ikoniske og funktionelle design er egnet til både hverdagen og de helt store eventyr. Med sin fortræffelige slidstyrke, det enkle og funktionelle design samt den gode isoleringsevne er Stanley et ægte ikon.

Split Hero (7)

Stanley – uovertruffen kvalitet

Stanley termokrus og termoflasker er ikke bare simple beholdere til varme drikke – de er symbolet på uovertruffen kvalitet, pålidelighed og banebrydende teknologi. Stanley har en rig arv, der går tilbage til 1913, og gennem årene har Stanley forfinet kunsten at holde drikkevarer varme i timevis. Uanset om du er på bjerget, på kontoret eller bare på farten, giver Stanley termokrus og termoflasker dig den ultimative frihed til at nyde dine foretrukne drikke når som helst og hvor som helst.

En banebrydende opfindelse

Stanleys banebrydende opfindelse af termokrus og termoflasker er en historie om innovation og en vedvarende stræben efter at løse hverdagsproblemer. Denne fortælling går tilbage til begyndelsen af det 20. århundrede, da William Stanley Jr., en visionær opfinder, satte sig for at revolutionere måden, vi nyder varme drikke på.

I 1913 introducerede Stanley den første vakuumisolerede termoflaske. Tanken bag opfindelsen var at bevare temperaturen på væsker i længere tid ved at minimere varmeoverførslen mellem indholdet og omgivelsen. Den vakuumisolerede teknologi, enkel og alligevel genial, blev en øjeblikkelig succes og et ikon i opfinderverdenen.

Ikke længe efter, i 1965, fortsatte Stanley sin sti af innovation ved at introducere det legendariske Stanley-termokrus. Dette krus blev designet med samme vakuumisoleringsteknologi som termoflasken, og det gav folk mulighed for at tage deres yndlingsdrikke med sig overalt uden at bekymre sig om, at den mistede sin temperatur.

Find din Stanley termokop hos Imerco

Hos Imerco finder du et stort udvalg af Stanley termokopper og termoflasker. Om det er til hverdagen eller de helt store eventyr, så er Stanleys kvalitetsprodukter et sikkert og holdbart valg. Du kan vælge mellem forskellige modeller alt efter hvilken, der passer bedst til dine behov - lige fra den til hverdagen såsom Classic Legendary Camp termokruset til The Quencher H2.0 Flowstate Tumbler termokruset til de helt store eventyr. Uanset hvilken en du vælger, så er alle modellerne sikrer optimal isolering, så du ikke behøver at være bekymret for lægekage. Alle termokrus og termoflasker fås desuden i et udvalg af flotte farver, som du kan vælge mellem.

Nyhed

The Quencher

Kniber det med at få væske nok i løbet af dagen? Så er denne the quencher H2.0 flowstate tumbler fra Stanley lige det, du står og mangler.

KØB DEN HER

Produkter

for livet

Med Stanleys slogan ’Built for life’ er der ingen tvivl om, at her er tale om kvalitetsprodukter, der er designet til at holde i mange år. Der ydes 25 års garanti på alle Stanleys produkter.

Nyd koldt og varmt i længere tid

Med den avancerede isoleringsteknologi 4D Thermology™ der giver 4 lag isolering og rustfrit stål i topklasse sikrer Stanley, at temperaturen på dine drikke forbliver intakt. Uanset om det er en varm kop kaffe på en kold vintermorgen eller iskoldt vand på en varm sommerdag, kan du altid stole på Stanley for at holde temperaturen perfekt.

Tag dine drikke med på farten

Uanset om du er en eventyrer, en pendler eller bare en, der sætter pris på varme drikke, så er Stanley din tro følgesvend. Med et termokrus eller en termoflaske kan du nyde dine varme drikke uanset, hvor du befinder dig. Du kan bruge dit Stanlet krus i mange forskellige situationer såsom jagt, fisketuren, vandreturen, camping eller andre situationer, hvor du kan have lyst til noget varmt at drikke.

Funktionalitet og design

Stanley er elsket verden over for den fortræffelige slidstyrke, det enkle, funktionelle design og den gode isoleringsevne. Stanley er kendt for deres funktionalitet – men Stanley termokrus og termoflasker kombinerer praktisk brug med stil. Den ikoniske design er et udtryk for klassisk håndværk, og produkterne er konstrueret til at tåle barske forhold og udfordrende eventyr. Det er et bevis på Stanleys forpligtelse til at levere produkter, der ikke kun opfylder, men overstiger forventningerne.

Hvilken type rustfrit stål bruger Stanley i deres produkter?

Stålet brugt af Stanley er 18/8 eller klasse 304, ellers kendt som fødevaregodkendt rustfrit stål. Som alle Stanley-produkter skal Stanley Stainless Steel-produkter bestå strenge sundheds- og sikkerheds-tests, før de gøres tilgængelige for offentligheden.

Kan Stanley termo-produkter bruges til kolde drikke?

Stanley termoflasker holder lige så godt på varmen, som de holder på kulde, så du kan sagtens bruge din Stanley termo-flaske til varme, kolde og endda iskolde drikke.

Hvordan fungerer Stanleys varmeisolering?

Stanley termoflasker og termokrus er konstrueret med dobbeltvægget vakuum-isolering, hvilket gør, at termoflaskerne kan holde drikkevarer varme eller kolde i op til 24 timer. Termo-krusene kan holde drikke varme i 1,5 time og kolde i 3 timer. Termokopperne kan holde drikke varme i 7 timer og kolde i 10 timer.

Tåler Stanley termo-produkter opvaskemaskine?

Generelt anbefales det at vaske Stanley termo-produkter i hånden med varmt sæbevand for at sikre, at vakuum-isoleringen ikke beskadiges. Men de fleste produkter fra Stanley kan sagtens tåle at komme en tur i opvaskemaskinen.