Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

MEDLEMSTILBUD: Spar 20% på udvalgte brands*. SHOP HER
  • Hjem
  • Brands
  • Bialetti

BIALETTI

Preziosa

Venus

3040 X 2000 Bialetti 8006363001069
68 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Inox Pakning og sifilter til stål espressokande - 2 dele, stål, large
Hvid
Sølvfarvet

Bialetti

Inox Pakning og sifilte...

1 silikonepakning + 1 sifilter - Passer til Bialetti stål espressokande 6 kopper

Pris
49.95
Bialetti mælke Mælkekande
Spar 17%

Bialetti

Mælkekande

50 cl - 18/10 Rustfrit stål

Ikke medlem
179.95
Medlemspris
149.95
Kun 1 tilbage
Bialetti espressokander Moka Express Espressokande
Spar 13%
(2)

Bialetti

Moka Express Espressokande

3 kopper - Aluminium - Sølvfarvet

Ikke medlem
379.95
Medlemspris
329.95

Viser 20 ud af 68 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/brands/bialetti

Bialetti

I 1919 grundlagde Alfonso Bialetti en lille produktion af aluminiums reservedele i Crusinallo, en provinsby i det nordlige Italien. Virksomheden voksede hurtigt og begyndte at udvikle og fremstille færdige produkter til det lokale marked.

I 1933 introducerede Alfonso Bialetti en genial idé, der ændrede måden, italienere bryggede deres espresso derhjemme. Han skabte Moka Express, en espressokande med et karakteristisk Art Deco-design. Produktet blev et gennembrud og opnåede hurtigt popularitet i hele Italien.

Moka Express blev et symbol på italiensk kaffekultur og blev en uundværlig del af mange hjem. Den blev kendt for sin enkle brug og evne til at brygge velsmagende espresso med den perfekte balance mellem styrke og aroma.

At brygge og nyde en kop kaffe fra en espressokande er en unik og uovertruffen glæde. Duften af friskbrygget kaffe fylder rummet, mens du lytter til vandet, der bobler og stiger gennem røret. Når du tager den første slurk, oplever du en fyldig smag, en intens karakter og delikate undertoner, der vækker dine smagsløg. Det er en øjeblikkelig fornemmelse af tilfredsstillelse og ren nydelse. Brygningen og ritualerne omkring espressokanden tilføjer en ekstra dimension til kaffeoplevelsen, hvor du kan være til stede i øjeblikket og forkæle dig selv med en dybdegående smagsoplevelse.

Bialetti-firmaet fortsatte med at innovere og udvide sin produktlinje og blev hurtigt anerkendt som et førende brand inden for kaffetilbehør og køkkenredskaber. Bialetti-kander og -produkter er nu ikoniske symboler på italiensk håndværk og kvalitet, der nydes af mennesker over hele verden.