Klik & hent efter 1 time

Byt i 1 år

Prismatch

Mangler du nyt til køkkenet? Gå på opdagelse her
  • Hjem
  • Bolig
  • Interiør
  • Julepynt
  • Kunstige juletræer og juletræstæpper

KUNSTIGE JULETRÆER OG JULETRÆSTÆPPER

Alle kunstige juletræer og juletræstæpper

Kunstige juletræer

100385886 HERO
52 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Kun hos Imerco
Grandis Fir Kunstigt Juletræ, grøn, large
Spar 35%

Casa Christmas

Grandis Fir Kunstigt Ju...

H 180 cm - Polyethylen/PVC - Grøn

Pris
2299.95
Julepris
1499.95
Fri fragt
Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Designer

Certificering

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder

Kunstige juletræer og juletræstæpper

Juletræet med sin pynt…

Venter på, vi får begyndt… aldrig har det været så grønt… aldrig har det været så kønt. Julen er en festlig højtid, hvor vi danser om det flotte juletræ, der pryder stuen. Og det er da også juletræet som de fleste forbinder med julen, da det er festens midtpunkt. Men hvorfor ikke skifte det ægte ud med et kunstigt et? For selvom juletræet er kunstigt, så betyder det ikke, at julehyggen ikke er ægte! Et kunstigt juletræ kan nemlig være mindst lige så pænt og hyggeligt som et ægte juletræ. Og I kan danse og synge lige så vel om træet – og det er jo trods alt det vigtigste. Desuden får du glæde af julestemningen helt fra starten af december – eller før endnu, hvis du ikke kan vente – for et kunstigt juletræ drysser nemlig ikke. Så du kan starte julehyggen, lige så snart du vil, helt uden at bekymre dig om, om det mon holder helt til juleaften.

Hvorfor vælge et kunstigt juletræ?    

Der er mange fordele og grunde til at vælge et kunstigt juletræ frem for et ægte. Selvom du ikke får den hyggelige tur i skoven, og kan udvælge og fælde årets juletræ helt selv, så får du mulighed for at nyde den juleglæde et juletræ skaber i hele december måned. Du slipper nemlig for dryssende grangrene og grannåle i hele stuen – for ikke at nævne et trist og visnet juletræ inden juleaften. Desuden kan du tilpasse grenene, så de har den helt rigtige facon og symmetri, så dit julepynt hænger smukt på dit træ, og lysene holdes på plads. Du får altså alt det, der er ærgerligt ved et ægte juletræ og mere med! Et kunstigt juletræ drysser nemlig ikke, grenene er symmetriske, det ser virkelighedstro ud, og så kan det bruges igen og igen. Desuden undgår du helt brandfaren ved et ægte juletræ, der jo let kan antænde, hvis du er vild med ægte julelys.

Hvilket kunstigt juletræ er bedst?

Der er ikke ét juletræ, der som sådan er bedst – det kommer simpelthen an på, hvilket slags juletræ du er til. Der findes et væld af smukke kunstige juletræer, der ser meget naturtro ud, og så der er masser af forskellige slags at vælge imellem. Der findes høje, lave, brede, smalle og mere eller mindre naturtro varianter. Du kan få dem med eller uden sne alt efter, hvilket udtryk du er mest vild med. Nogle har lige grene, og andre har opadvendte grene. Du kan få et kunstigt juletræ med tykke eller mindre tykke grannåle. Valget er dit, men du vil helt sikkert kunne finde et juletræ lige efter din smag. Se hvordan du kan få mest muligt ud af dit kunstige juletræ.

Hvilke slags kunstige juletræer findes der?

Et kunstigt juletræ er meget mere end et plastik juletræ. De findes i mange forskellige varianter og med forskellige udtryk. Her kan du få et indblik i de mange forskellige slags, du kan vælge mellem.

Naturtro juletræer

Der var engang, hvor man tydeligt kunne se, at et kunstigt juletræ var lavet af plastik – men det kan man altså ikke længere med de naturtro varianter. Disse ligner til forveksling et ægte juletræ. Alt fra faconen, grenene og grannålene ligner et ægte juletræ. Dette er til dig, der gerne vil så tæt på det ægte juletræ som muligt.

Juletræer med sne

Er du til et ægte snelandskab med et smukt snedækket juletræ, så kan du også pryde stuen med dette. Med det kan du skabe ægte vintermagi indendørs, hvis sneen lader vente på sig eller helt udebliver udenfor. Her får du altså ægte vinterhygge, og det ser så smukt ud med julekugler og julelys.

Juletræer med lys og pynt

Vil du bare gerne have et juletræ som du nemt og elegant kan stille frem uden det store besvær? Så er et kunstigt juletræ med lys og pynt lige noget for dig. Her er lyskæden og julepyntet nemlig allerede på juletræet, så du skal blot pakke det ud, og så har du masser af julestemning. Fordelen er også, at du kan være sikker på, at lyskæden er lang nok – og skulle du ønske flere lys eller mere pynt, kan du jo tilføje det til juleaften.

Små juletræer

Kniber det med pladsen? Så er et lille juletræ måske perfekt til dig. Selvom det er mindre, er juleglæden og julestemningen lige så stor. Der er altså ingen grund til at undvære et juletræ blot fordi, du har pladsmangel derhjemme. Du har stadig mulighed for at opleve glæden ved at pynte dit juletræ, selvom det er mindre. Skru op for julehyggen med et mindre juletræ uanset om det er fordi pladsen er trang eller ej.

Hvilket juletræ er bedst for miljøet?

Om et kunstigt juletræ er bedre for miljøet, er det helt store spørgsmål, som mange stiller sig selv, når de overvejer at investere i et juletræ. Et ægte juletræ udleder omkring 10 kilo CO2, mens et kunstigt udleder 50 kilo CO2. Det vil sige, at man rundt regnet kan sige, at hvis du erstatter det ægte juletræ med et kunstigt et af slagsen, skal du bruge det i minimum fem år i træk for, at man kan kalde det mere bæredygtigt end et ægte juletræ. Derved kan du godt kalde det et mere bæredygtigt valg, hvis du bruger dit kunstige juletræ i mange år i træk.

Er plastik juletræer bedre for miljøet?

Plastik juletræer, eller kunstige juletræer, er bedre for miljøet, hvis du bruger det i mange år i træk. Produktionen af et plastik juletræ udleder nemlig væsentlig mere CO2 end et ægte juletræ gør, men dette er tilgengæld kun én gang, der udledes CO2, hvorimod der udledes CO2 hvert år der produceres et ægte juletræ. Derfor er et kunstigt juletræ først et mere bæredygtigt valg, hvis du bruger det i mange år i træk.

Hvad koster et kunstigt juletræ?

Kunstige juletræer findes i mange forskellige prislejer – og som så meget andet hænger kvalitet og pris ofte sammen. Derfor er det ikke helt billigt, hvis du gerne vil have et stort, flot kunstigt juletræ, der ser naturtro ud. Men som så meget andet er det jo dét værd. Fordelen ved et kunstigt juletræ er jo, at du kan bruge det år efter år, og derved tjener det sig relativt hurtigt ind. Et kunstigt juletræ i en høj kvalitet er en god investering, som spreder juleglæde i mange år. Til sammenligning giver du alt fra 100kr-500kr. for et ægte juletræ, der kun holder én jul – på sigt sparer du altså penge ved at købe et kunstigt juletræ.

Juletræspynt og juletræstæpper

Intet juletræ uden juletræspynt og et smukt juletræstæppe. Dét gør altså noget helt særligt for julestemningen, at juletræet står og funkler med smukt juletræspynt. Desuden er et juletræstæppe praktisk, da det beskytter mod ridser i dit gulv – og så ser det jo dekorativt og fint ud, når pakkerne ligger dér under træet på juletræstæppet, og venter på, at I får begyndt.

Køb dit kunstige juletræ hos Imerco

Hos Imerco finder du et bredt udvalg af kunstige juletræer i en god kvalitet og selvfølgelig til en god pris. Vi har nøje udvalgt de juletræer, vi forhandler for at sikre os, at de holder år efter år - som et kunstigt juletræ jo skal kunne. Derfor finder du masser af naturtro juletræer i mange varianter, så du kan finde det, der passer ind i jeres julehjem. Tjek vores udvalg og køb dit juletræ allerede i dag, så I kan nyde julestemningen derhjemme.

Grøn julestemning

Julen er en højtid, der koster mange penge og ressourcer. Men ingen jul uden et juletræ! Med et kunstigt juletræ du bruger år efter år, kan du spare lidt på begge dele – og med god samvittighed. Mangler du inspiration til, hvordan du kan holde en alletiders julefest med klimaet til bords? Der er masser af gode råd at komme efter. Er du i tvivl om et kunstigt juletræ mon kan pyntes lige så fint som et ægte? Vi har samlet 3 smukke juletræer, som du kan lade dig inspirere af – det er måske ikke til at se det, men det er faktisk et kunstigt juletræ, du ser. Og dine gæster vil med garanti ikke kunne se eller mærke forskel, når først julemusikken spiller.