amazing DAYS - Shop amok og spar op til 70%

Spring Copenhagen Nøddeknækker Garder

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Garderen er en funktionel og sød nøddeknækker fremstillet i bøgetræ og malet sort, rød, rosa og blå. Den ikoniske garder passer fint ind i hjemmet og er en sand ven i nøden – når der skal knækkes hasselnødder og valnødder.Garderen er en oplagt gaveidé til bedsteforældrene, der ikke længere har de samme kræfter i hænderne eller børnefamilien, så børnene være med, når nødderne skal knækkes.Nødderne knuses ved at dreje på garderens hoved, og det foregår helt uden at bruge kræfter. Samtidig beskytter knusemekanismen øjne og håndflader, når nødderne springer.Spring Copenhagen er en innovativ designvirksomhed med rødder i den skandinaviske desigtradition. Navnet Spring refererer til årstiden, hvor alt spring ud og i særdeleshed følelsen af foryngelse, fornyelse og skabelsen af nye ideer.Garderen er en funktionel og sød nøddeknækker fremstillet i bøgetræ og malet sort, rød, rosa og blå. Den ikoniske garder passer fint ind i hjemmet og er en sand ven i nøden – når der skal knækkes hasselnødder og valnødder.

Garderen er en oplagt gaveidé til bedsteforældrene, der ikke længere har de samme kræfter i hænderne eller børnefamilien, så børnene være med, når nødderne skal knækkes.

Nødderne knuses ved at dreje på garderens hoved, og det foregår helt uden at bruge kræfter. Samtidig beskytter knusemekanismen øjne og håndflader, når nødderne springer.

Spring Copenhagen er en innovativ designvirksomhed med rødder i den skandinaviske desigtradition. Navnet Spring refererer til årstiden, hvor alt spring ud og i særdeleshed følelsen af foryngelse, fornyelse og skabelsen af nye ideer.