amazing DAYS - Shop amok og spar op til 60%

Spring Copenhagen Krus - Snedronningen

25 cl - Porcelæn - Blå

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Dette hyggelige H.C. Andersen krus med motiv af Snedronningen er designet af Troels Øhmann og Benjamin Hansen for Spring Copenhagen. Snedronningen er et folkekært og verdenskendt eventyr skrevet af Hans Christian Andersen tilbage i 1844.Kruset kan indeholde 25 cl, er fremstillet af porcelæn og har en flot havblå afbildning af eventyret. Kruset tåler opvaskemaskine og mikroovn.

Dette hyggelige H.C. Andersen krus med motiv af Snedronningen er designet af Troels Øhmann og Benjamin Hansen for Spring Copenhagen. Snedronningen er et folkekært og verdenskendt eventyr skrevet af Hans Christian Andersen tilbage i 1844.

Kruset kan indeholde 25 cl, er fremstillet af porcelæn og har en flot havblå afbildning af eventyret. Kruset tåler opvaskemaskine og mikroovn.