SousVide Supreme Sous Vide maskine

Over 180 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Med Sous Vide Supreme Original SVS10LS får du den ultimative saft, kraft og smag ud af dine ingredienser. Denne vandovn er den største af modellerne med en kogekapacitet på hele 10 liter vand.

  • Præcis temperaturstyring (højst med +/- 0,5 °C i gennemsnit)
  • Nærmest lydløs og meget energieffektiv
  • Tilbereder op til 3 kg kød - mad til 6-10 personer

Supreme Original er det originale vandbad fra Sous Vide, som også er den bedst sælgende model. Vandovnen er udført i et stilrent design i børstet, rustfrit stål, der ikke fylder meget på køkkenbordet, og som uden tvivl tiltrækker opmærksomheden fra madglade amatørkokke, der ønsker et professionelt resultat.

Mange spændende features

Det brugervenlige betjeningspanel er stænktæt og nemt at rengøre. Vandtemperaturen styres med den stabile og præcise PID, der regulerer temperaturen med en nødagtighed på +/- 0,5 °C. Der medfølger en rist til bunden, der giver god vandcirkulation samt et stativ, der sørger for optimal placering af dine madvarer.

Supremes optimale arbejdstemperatur er 30-99 °C (indstilles med 0,5 °C intervaller). Timerfunktionen har minutintervaller og kan indstilles på 1 min og 99 timer. Bemærk, vakuumposer og vakuumpakker medfølger ikke.

Hvad er en Sous Vide?

Udtales ”su veed” og er et fransk udtryk, der betyder ”under vakuum” eller ”under tomhed”. Maden tilberedes ved en lav og præcis temperatur over en længere periode – en slags langtidstilberedning. Du vakuumpakker kød, grøntsager eller fisk i en pose og lægger den i et vandbad, som skal have en særlig temperatur, der passer den pågældende fødevare. Der benyttes vandbad, da vand har en fantastisk evne til at overføre varme. Det gør metoden meget energieffektiv, hvilket er en fordel, når maden tilberedes over længere tid.

Utrolig energieffektiv Sous Vide maskine

Mange tror, at det er dyrt at tilberede Sous Vide, da maskinen ofte er i brug i mange timer ad gangen. Men sandheden er, at strømforbruget er overraskende lavt. Der bliver fx kun brugt 1,4 kWh på at opvarme vand fra den kolde hane ca. 7 °C op til 95 °C. Hvis du bruger vand fra den varme hane ca. 50 °C, bruger den kun 0,8 kWh. Ved en varmholdelse på 55 °C, bruger SousVide Supreme Original 0,04 kWh pr time. Ved en varmholdelse på 75 °C, bruger den blot 0,05 kWh pr time.

Hvordan fungerer Sous Vide maskinen?

Sørg for, at der er vand i vandbadet, før du tænder for maskinen. Sæt strøm til og tryk på tænd/sluk-knappen i 3 sekunder. Indstil den ønskede temperatur (celsius eller fahrenheit), indstil tilberedningstiden og tryk start. Vandet varmes op og indikatorlampen lyser grønt, når den ønskede temperatur er nået. Læs brugsanvisningen for yderligere information vedrørende tilberedning med Supreme.

Med Sous Vide Supreme Original SVS10LS får du den ultimative saft, kraft og smag ud af dine ingredienser. Denne vandovn er den største af modellerne med en kogekapacitet på hele 10 liter vand.

  • Præcis temperaturstyring (højst med +/- 0,5 °C i gennemsnit)
  • Nærmest lydløs og meget energieffektiv
  • Tilbereder op til 3 kg kød - mad til 6-10 personer

Supreme Original er det originale vandbad fra Sous Vide, som også er den bedst sælgende model. Vandovnen er udført i et stilrent design i børstet, rustfrit stål, der ikke fylder meget på køkkenbordet, og som uden tvivl tiltrækker opmærksomheden fra madglade amatørkokke, der ønsker et professionelt resultat.

Mange spændende features

Det brugervenlige betjeningspanel er stænktæt og nemt at rengøre. Vandtemperaturen styres med den stabile og præcise PID, der regulerer temperaturen med en nødagtighed på +/- 0,5 °C. Der medfølger en rist til bunden, der giver god vandcirkulation samt et stativ, der sørger for optimal placering af dine madvarer.

Supremes optimale arbejdstemperatur er 30-99 °C (indstilles med 0,5 °C intervaller). Timerfunktionen har minutintervaller og kan indstilles på 1 min og 99 timer. Bemærk, vakuumposer og vakuumpakker medfølger ikke.

Hvad er en Sous Vide?

Udtales ”su veed” og er et fransk udtryk, der betyder ”under vakuum” eller ”under tomhed”. Maden tilberedes ved en lav og præcis temperatur over en længere periode – en slags langtidstilberedning. Du vakuumpakker kød, grøntsager eller fisk i en pose og lægger den i et vandbad, som skal have en særlig temperatur, der passer den pågældende fødevare. Der benyttes vandbad, da vand har en fantastisk evne til at overføre varme. Det gør metoden meget energieffektiv, hvilket er en fordel, når maden tilberedes over længere tid.

Utrolig energieffektiv Sous Vide maskine

Mange tror, at det er dyrt at tilberede Sous Vide, da maskinen ofte er i brug i mange timer ad gangen. Men sandheden er, at strømforbruget er overraskende lavt. Der bliver fx kun brugt 1,4 kWh på at opvarme vand fra den kolde hane ca. 7 °C op til 95 °C. Hvis du bruger vand fra den varme hane ca. 50 °C, bruger den kun 0,8 kWh. Ved en varmholdelse på 55 °C, bruger SousVide Supreme Original 0,04 kWh pr time. Ved en varmholdelse på 75 °C, bruger den blot 0,05 kWh pr time.

Hvordan fungerer Sous Vide maskinen?

Sørg for, at der er vand i vandbadet, før du tænder for maskinen. Sæt strøm til og tryk på tænd/sluk-knappen i 3 sekunder. Indstil den ønskede temperatur (celsius eller fahrenheit), indstil tilberedningstiden og tryk start. Vandet varmes op og indikatorlampen lyser grønt, når den ønskede temperatur er nået. Læs brugsanvisningen for yderligere information vedrørende tilberedning med Supreme.