Alle vores butikker har åbent som normalt! Vi glæder os til at se dig igen.
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik
icon_Find-butik
(1)

SMEG Stavblender HBF02BLEU

700 Watt - Turbofunktion - Inkl. tilbehør

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Den sorte SMEG stavblender i det 50'er inspirerede design vil give dig et væld af muligheder, når du giver dig i kast med madlavningen i køkkenet.

Stor tilbehørspakke 
Ergonomisk anti-slip greb
Retro look - 50'er inspireret design

Stavblenderens alsidighed kommer i spil med det medfølgende bæger, hakker, grøntsagsmoser og piskeris.
Det ergonomiske og anti-slip greb gør SMEG stavblenderen nem at arbejde med, og det er samtidig et udtryk for det funktionelle og handy design, som SMEG er kendt for.
Stavblenderen har justerbar hastighed, og det medfølgende bæger, hakkekniv og beholder samt piskeris tåler opvaskemaskine (adapter til piskeris tåler IKKE opvaskemaskine).

Den sorte SMEG stavblender i det 50'er inspirerede design vil give dig et væld af muligheder, når du giver dig i kast med madlavningen i køkkenet. Stor tilbehørspakke  Ergonomisk anti-slip greb Retro look - 50'er inspireret design Stavblenderens alsidighed kommer i spil med det medfølgende bæger, hakker, grøntsagsmoser og piskeris. Det ergonomiske og anti-slip greb gør SMEG stavblenderen nem at arbejde med, og det er samtidig et udtryk for det funktionelle og handy design, som SMEG er kendt for. Stavblenderen har justerbar hastighed, og det medfølgende bæger, hakkekniv og beholder samt piskeris tåler opvaskemaskine (adapter til piskeris tåler IKKE opvaskemaskine).

29. december 2019

Ok, produkt. Lever op til

Ok, produkt. Lever op til forventningen og prisen var helt rigtig.

Jonas B.