amazing Brand Days: Spar op til 40%* på udvalgte brands

Södahl Løber

L 140 x B 50 cm - Bomuld - Dusty Berry

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

En bordløber kan være et elegant alternativ til dugen. Du kan lægge den på tværs og på langs og du kan placere blomster eller lysestager på den.Modern Rose er en serie tekstiler fra Södahl i lækker kvalitet. Dette er en smuk bordløber i dusty berry/wine, der måler 50 x 140 cm og er fremstillet af 55% bomuld og 45% polyester damaskvævning. Løberen har staincoat med et motiv af store, fyldige bordeauxfarvede roser, der breder sig ud over en rosa bundfarve.

En bordløber kan være et elegant alternativ til dugen. Du kan lægge den på tværs og på langs og du kan placere blomster eller lysestager på den.

Modern Rose er en serie tekstiler fra Södahl i lækker kvalitet. Dette er en smuk bordløber i dusty berry/wine, der måler 50 x 140 cm og er fremstillet af 55% bomuld og 45% polyester damaskvævning. Løberen har staincoat med et motiv af store, fyldige bordeauxfarvede roser, der breder sig ud over en rosa bundfarve.