amazing DAYS - Shop amok og spar op til 70%
(2)

Royal Copenhagen Blå Mega Riflet Pastatallerken #1

Ø 30 cm - Porcelæn - Koboltblå/hvid

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Fettuccine med trøfler eller tagliatelle med grøntsager? Lad tænderne løbe i vand over lækre anretninger af dine pastaretter med den musselmalede pastatallerken fra Royal Copenhagen.

Tallerkenen tåler opvaskemaskine.

Det musselmalede porcelæn er et stykke håndmalet kulturhistorie. Mønsteret har været i produktion siden 1775, da Den Kongelige Porcelainsfabrik blev grundlagt, og lige siden starten har det været, det mest efterspurgte stel fra Royal Copenhagen. Det gælder også i dag, hvor det er kendt verden over som indbegrebet af dansk porcelæn. Både dengang og nu males hver musselmalet steldel i hånden, hvilket giver et livligt og kraftfuldt udtryk.

Pastatallerkenen måler 30 cm i diameter.

Motiv: 6.

Design: Karen Kjældgård-Larsen.Brudgaranti, hvis du køber før 31. december 2013.

Fettuccine med trøfler eller tagliatelle med grøntsager? Lad tænderne løbe i vand over lækre anretninger af dine pastaretter med den musselmalede pastatallerken fra Royal Copenhagen. Tallerkenen tåler opvaskemaskine. Det musselmalede porcelæn er et stykke håndmalet kulturhistorie. Mønsteret har været i produktion siden 1775, da Den Kongelige Porcelainsfabrik blev grundlagt, og lige siden starten har det været, det mest efterspurgte stel fra Royal Copenhagen. Det gælder også i dag, hvor det er kendt verden over som indbegrebet af dansk porcelæn. Både dengang og nu males hver musselmalet steldel i hånden, hvilket giver et livligt og kraftfuldt udtryk. Pastatallerkenen måler 30 cm i diameter. Motiv: 6. Design: Karen Kjældgård-Larsen.

Brudgaranti, hvis du køber før 31. december 2013.

17. december 2019

Prægtig pastatallerken

Pastaen ser fantastisk ud i denne tallerken og så med en lille grøn urt på toppen.

Jytte J.
9. juni 2019

Når kun det bedste er godt nok

Pasta bliver ikke bedre - serveret i denne smukke sag bliver både øje og mave mæt.

susanne o.