Mangler du nyt til boligen, kan du finde både sengetøj, boligartikler, køkkenudstyr og stel til borddækningen
  • Klik & hent efter 1 time
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik
(3)

Rosti Målekande

1 liter - Plastik - Røgfarvet

Føj til ønskeliste
Byt og retur i alle butikker
Byt i 1 år, få pengene retur i 1 måned
Fri fragt ved køb over 500 kr.*
Fragt fra 19,00 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af ImercoPlus

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.  

Beskrivelse

Rosti målekande er uundværligt i den bagelystnes køkken. Med indikationer af dl og gram på siden, får du nemt styr på de præcise målingen i bagningen og madlavningen.

Rosti målekande er uundværligt i den bagelystnes køkken. Med indikationer af dl og gram på siden, får du nemt styr på de præcise målingen i bagningen og madlavningen.

11. september 2020

God til formålet

Rigtig godt som målebæger, men primært købt ind som bæger til at lave stavblendet mad i som f.eks. hummus, oliventapenade mv. Og det er bægeret også fortrinligt til.

Susanne L.
2. juli 2019

Mit livs litermål

Jeg havde engang en magen til, men kun ½ liter. Den hørte nok til det første udstyr, vi anskaffede efter vores bryllup i 1973 og blev udskiftet med en større, som jeg stadig har, men det var efterhånden - nu snart 50 efter - er tallene så slidt, så jeg synes, jeg fortjente en ny. Det kan ikke være andre!

Margrethe T.
2. juni 2019

God klassiker

Virker lige som den skal.

Heidi V.