amazing DAYS - Shop amok og spar op til 70%
(2)

Rosti Målekande

1 liter - Plastik - Røgfarvet

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Rosti målekande er uundværligt i den bagelystnes køkken. Med indikationer af dl og gram på siden, får du nemt styr på de præcise målingen i bagningen og madlavningen.

Målekanden rummer op til 1 liter.

Farve: røgfarvet.

Materiale: plast.
Rosti målekande er uundværligt i den bagelystnes køkken. Med indikationer af dl og gram på siden, får du nemt styr på de præcise målingen i bagningen og madlavningen. Målekanden rummer op til 1 liter. Farve: røgfarvet. Materiale: plast.
2. juli 2019

Mit livs litermål

Jeg havde engang en magen til, men kun ½ liter. Den hørte nok til det første udstyr, vi anskaffede efter vores bryllup i 1973 og blev udskiftet med en større, som jeg stadig har, men det var efterhånden - nu snart 50 efter - er tallene så slidt, så jeg synes, jeg fortjente en ny. Det kan ikke være andre!

Margrethe T.
2. juni 2019

God klassiker

Virker lige som den skal.

Heidi V.