Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

MEDLEMSTILBUD: Spar 20% på udvalgte brands*. SHOP HER
  • Hjem
  • Om Imerco
  • Presse
  • Pressemeddelelser 2023
  • Imerco udvider og overtager flere Kop & Kande butikker

Imerco udvider og overtager flere Kop & Kande butikker

Imerco fortsætter med at realisere en flot vækst og udvider med ny butik i Farum og Herlev, samt overtagelsen af to Kop & Kande butikker.

Der er gang i byggeplanerne hos Danmarks største gavebutik, der nu erobrer nye strategiske placeringer i butiksporteføljen og opkøber to af konkurrenten Kop & Kandes forretninger.

Denne gang strækker vokseværket sig nord for København, hvor Imerco snart er klar med hele fire nye butiksåbninger. I løbet af efteråret flytter Imerco i Herlev til nye, større lokaler, og så åbner butikskæden for første gang i Farum med en spritny, moderne butik på Farum Bytorv.

Til foråret vil to Kop & Kande butikker skifte facadeskiltet ud med et Imerco-logo, når Imerco overtager konkurrentens forretninger på Jægersborg Allé i Charlottenlund og på gågaden i Allerød.

”Vi har i noget tid holdt et vågent øje efter gode placeringer i både Farum og Charlottenlund, da vi har manglet en knappenål på Danmarkskortet i netop disse to byer. Så vi er rigtig glade for at udvide vores portefølje med flere gode lokationer, og vi er sikre på, at vi nok skal imødekomme kundernes ønsker, når vi byder velkommen i nye flotte Imerco-butikker,” udtaler administrerende direktør, Frederik Brønnum.

Omnichannelstrategien virker

Den forestående udvidelse af butiksnetværket er en del af Imercos vækststrategi, og som den førende omnichannel detailhandler i kategorien har butikskæden i de seneste år investeret massivt i digitale initiativer, logistikoperation og sortimentsudvidelser, samt løbende optimeret og udvidet det fintmaskede butiksnet.

”Vi har et stærkt brand og en ledende position i markedet, og vi er glade for at se, at vores omnichannelstrategi virker, og at vi fortsat realiserer en flot vækst på alle kanaler. Vi er ikke i tvivl om, at det netop er i samspillet mellem de digitale løsninger og de fysiske butikker, at vi skaber de bedste kundeoplevelser. Vi ønsker at være en lettilgængelig del af lokalsamfundet i hele Danmark med inspirerende butikker og god service, og samtidig give vores kunder mulighed for nemt at købe blandt 30.000 varer på imerco.dk, som naturligvis også kan bestilles og købes i alle vores butikker,” forklarer Frederik Brønnum.

Med åbningen af de nye butikker vil Imerco have 167 butikker fordelt over hele landet, men ekspansionen stopper ikke her, hvis den rette mulighed byder sig. ”Vi er da bestemt åbne over for flere opkøb,” tilføjer Frederik Brønnum med et smil.

For yderligere information, kontakt administrerende direktør Frederik Brønnum, tlf. 43201000

OM IMERCO

Imerco er Danmarks største omnichannel forhandler af køkkenudstyr, borddækning, gaver og boligtilbehør.
Imerco har et landsdækkende butiksnetværk, en webshop med over 30.000 varer og driver en af Danmarks største kundeklubber, ImercoPlus, med over 1,5 mio. medlemmer.

Imerco er et datterselskab i M. Goldschmidt Holding koncernen.

I 2023 vandt Imerco Dansk Erhvervs e-handelspris for Bedste Omnichannelvirksomhed.

• Omsætning: 1,5 milliard DKK ex. moms (2022)
• Antal medarbejdere: 1800 (2022)
• Grundlagt: 1928