Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

Gør klar til udeliv og udehygge. Find alt i havemøbler, grill og udelamper her
  • Hjem
  • Om Imerco
  • Presse
  • Pressemeddelelser 2022
  • Imerco nomineret til anerkendt pris

Imerco nomineret til anerkendt pris for ny, ambitiøs klimastrategi

For første gang er lmerco nomineret for deres klimastrategi ved dette års Sustainability Awards. Den danskejede kæde har nemlig ambitiøse mål om at være CO2-neutrale i Danmark allerede i 2025 - samt have et CO2-aftryk på 0 i 2030.

lmercos nye klimastrategi er netop blevet honoreret med en nominering som årets stærkeste ved dette års Sustainability Awards, der finder sted den 13, september.

Sustainability Awards, der arrangeres årligt af Dansk Erhverv og revisionsfirmaet Ernst & Young, har en uafhængigjury, bestående af flere anerkendte profiler - og hylder de danske virksomheder, der gør en særlig indsats for at skabe en bæredygtig fremtid.

"Vi har sat barren højt - og derfor er vi også meget stolte af den nominering, vi netop har fået ved Sustainability Awards for vores klimastrategi. Det er en anerkendelse, vi sætter stor pris på. Særligt fordi vi har dyb respekt for vores mednominerede; store danske virksomheder, der længe, og endnu længere end os selv, har været fanebærere på klimaområdet og en inspiration for os alle", fortæller administrerende direktør hos lmerco, Frederik Brønnum.

Hele værdikæden skal med

lmerco har de seneste år haft særlig fokus på grøn omstilling, og det er en krævende proces, når hele værdikæden skal med.

"Hos lmerco har vi igennem de sidste par år arbejdet benhårdt på en ambitiøs klimastrategi. Vi vil være CO2-neutrale i Danmark i 2025 og have et CO2-aftryk på o i 2030. Som noget særligt utraditionelt for branchen har vi fokus på "scope 3·, som omfatter udledninger, der genereres fra hele vores værdikæde uden for vores egne aktiviteter, fordi det er der, vi kan have den afgjort største positive indflydelse. Bæredygtighed er et strategisk kardinalpunkt for lmerco og forankret hos både ejer, bestyrelse og direktion under daglig ledelse af vores bæredygtighedschef og deles løbende med alle medarbejdere, så alle er med ombord", siger Frederik Brønnum.

Med nomineringen er lmerco i selskab med blandt andre Arla, Ørsted og Novo Nordisk."Vi er i fint selskab. Men selv om vi er de mindste i feltet, er vi de største og grønneste i vores egen branche. Og det er vi stolte af.

Læs mere om bæredygtighed hos Imerco her

For yderligere information, kontakt:

▪ Administrerende direktør Frederik Brønnum, tlf. 43 20 10 00