OBS! Pga. COVID-19 har udvalgte butikker lukket. Se butikkernes åbningstider her | Vi har 1-3 dages levering og 90 dages byttefrist
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik
icon_Find-butik
(2)

Kay Bojesen Søpapegøje

H 19,6 cm - Bøgetræ - Hvid/sort

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Fragt til hjem eller pakkeshop: 39 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Normalt skal du til Island og Færøerne for at opleve søpapegøjen, men nu har du muligheden for at få den hjem på din egen reol. Et af Kay Bojesens måske mest efterspurgte glemte design, som han satte kulør på i 1954 sammen med teatermaleren Svend Johansen. Søpapegøjen måler 19,6 cm i højden.

Design: Kay Bojesen.
Normalt skal du til Island og Færøerne for at opleve søpapegøjen, men nu har du muligheden for at få den hjem på din egen reol. Et af Kay Bojesens måske mest efterspurgte glemte design, som han satte kulør på i 1954 sammen med teatermaleren Svend Johansen. Søpapegøjen måler 19,6 cm i højden. Design: Kay Bojesen.
21. maj 2019

God kvalitet

God kvalitet

Kurt L.
20. maj 2019

flot og smuk

flot og smuk

Malin R.