Vi fejrer Grundlovsdag med en rabatkode til dig |Skriv FRIDAG20 og spar 100 kr. ved køb for minimum 600 kr.
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik
(20)

Kay Bojesen Flodhest

H 10,4 x D 26,1 cm - Bøgetræ - Sort

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Kay Bojesens univers er fantastisk og denne flodhest er inden undtagelse. Nok er det ikke et af de mest nuttedee dyr, men Kay Bojesen giver den alligevel nogle detaljer, der får os til at holde af den.

Flodhestens store, runde maven er perfekt til at skrive søde beskeder til resten af familien på. Stil den i entreen og byd dine gæster sødt velkommen. Kridt følger selvfølgelig med flodhesten.

Rengøres med en blød, fugtig klud

Kay Bojesens univers er fantastisk og denne flodhest er inden undtagelse. Nok er det ikke et af de mest nuttedee dyr, men Kay Bojesen giver den alligevel nogle detaljer, der får os til at holde af den. Flodhestens store, runde maven er perfekt til at skrive søde beskeder til resten af familien på. Stil den i entreen og byd dine gæster sødt velkommen. Kridt følger selvfølgelig med flodhesten.

Rengøres med en blød, fugtig klud

19. maj 2020

Lever fuldt op til forventning!

Modtog produktet med forsendelse, det var godt pakket ind og fejlede intet ved modtagelse. Og flodhesten er i SÅ fin kvalitet!

Anna J.
16. maj 2020

Perfekt

Klassisk, sjov og brugbar for alle aldre. Den er et sikkert hit.

Susanne B.
30. december 2019

Rigtig flot

Den lever bestemt op til forventningerne og er i god kvalitet- yderst tilfreds

Lasse G.