Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Mangler du nyt til boligen? Shop Amok her
Søg varer og brands
Gaver

6 idéer til studentergaver

Så er det nu, studenterne springer ud. Men hvad skal du give det glade unge menneske? Få inspiration til studentergaver her.

Skrevet af Imerco · 28 maj 2017

importedContent

Giv designklassikere i gave

Glæd den nyklækkede student med en dansk designklassiker. Om du går med Georg Jensen, Arne Jacobsen, Kay Bojesen eller en helt fjerde. Så vil det klassiske design bestå, og følge studenten i mange år frem.


Se alt Georg Jensen

Et lille minde om den søde tid

Studentertiden er noget særligt. Forær studenten et fint minde i form af en smuk studenterhue – lige til at sætte på rosen, gavebordet eller måske på yndlingsfiguren derhjemme.


Se alt Kay Bojesen

Læs også: Hvad skal du servere for studenterne?

Hoptimist med hue

Et sikkert gavehit til studenten, der har det hele? En Hoptimist med hue på, der spreder glæde og godt humør. Du kan få den med fire forskellige farver bånd til at sætte på huen.

Se Hoptimister

Personlig pleje

Et flot udseende er ikke alt, men det er ofte ret vigtigt for de nye studenter. Så en oplagt studentergave er udstyr, der hjælper det ydre lidt på vej. Hjælp fyren med groomingen med en moderne shaver, der er både elektronisk og vandtæt, så den kan bruges under bruseren. Til pigen kan du købe et glattejern, der både bruges til at glatte, krølle og skabe liv i håret under studenterhuen.


Se alle glattejern

Startpakken

Studentertiden markerer for mange starten på voksenlivet. Efter man har fået sin studentereksamen, starter mange på studiet og flytter ofte hjemmefra. Derfor er en god studentergave også en gave, der hjælper studenten ind i voksenlivet med alt hvad dertil hører af praktiske ting, såsom tallerkener, glas og bestik.


Se alt til bordet

Læs også: 9 ting du skal bruge i køkkenet, når du flytter hjemmefra

Få mange flere gode idéer til den perfekte studentergave her

Styr på tiden

Det nye voksenliv stiller andre krav til studenterne, end de måske har været vant til. Et af de vigtigste er at komme til tiden. For det kan godt være, at engelsklæreren var overbærende i gymnasiet, men det er ikke sikkert, en arbejdsgiver har det på samme måde. Så sørg for, at studenten altid har styr på tiden med et klassisk vækkeur, eller med et fint vægur til køkkenet.


Se vægure