Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Medlemstilbud: Shop og spar 20-40% på ALT* stel, glas og bestik. Se tilbuddene her
Søg varer og brands
Gaver

Guide: Sådan pakker du ind uden tape

Om et øjeblik er det igen tid til at skulle pakke sine julegaver fint ind, og nu kan du lære, hvordan du gør det helt uden tape. Når du dropper tapen, vil dine gaver ikke kun blive flottere at se på, det vil også være muligt for modtageren at genbruge papiret til andre gave. Det er da smart! Følg guiden og videoen nedenfor, og pak ind som en ægte prof.

Skrevet af Imerco · 1 november 2020

importedContent

Se hvordan du pakker ind uden tape

Det skal du bruge:

Indpakningspapir

Bånd

Saks

Du kan med fordel pynte gaven med:

Til og fra kort

Julepynt

Krankogler

Sådan gør du:

Start med at måle op, så din gave passer til det stykke papir, som du skal bruge. Når du måler op, er det vigtigt at papiret i folde-siden går op til lidt over halvdelen af din gaves størrelse, da det så vil være lettere at folde papiret.

Læg din gave i midten af papiret, og fold starten af side 1, så stykket bliver lige. Dette er så du får en pæn kant, hvis du skulle have klippet skæv eller lignende. Fold nu side 1 op over gaven, så kanten flugter med kanten på din gave, og stram til for at se om det passer. Fold nu side 1 ned igen, og tag side 2 af papiret og fold op over gaven. Husk at stramme til. Læg herefter side 1 oven på side 2 og stram til.

Så skal side 3 og 4 foldes. Dette gør du ved at folde dem ind, så der skabes to trekanter. Fold herefter de to trekanter ind under hinanden. For at holde på de to trekanter, som du allerede har foldet ved side 3, brug da kroppen som en støtte.

Når begge sider er foldet, kan du bruge båndet til at holde sammen på indpakningspapiret. Sæt båndet fast og bind en fin sløjfe.

Herefter kan du tilføje pynt og kort, for at gøre din gave ekstra fin.

God fornøjelse.