Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Spar 20% når du køber for minimum 200 kr*
Søg varer og brands
Gaver

Kreative ideer til din julegaveindpakning

En smukt indpakket julegave kan gøre glæden ved at give en lille smule større. Her får du kreative ideer til at pakke gaverne ind og forvandle dem til smukke julepakker, der både glæder og pynter.

Skrevet af Imerco · 15 november 2020

importedContent

Pynt med slik og julegodter

Pak julegaverne ind i et ensfarvet stykke papir og brug søde sager til at pynte med. Så er der lidt godt til ganen, når gaven bagefter beundres. En sukkerstang pynter fint med røde striber, du kan også bruge bolsjer i knitrende cellofan, en duftende kanelstang eller en honningkage til at dekorere julegaverne.

Brug tørrede appelsiner, blomster og grene

Lad naturen spille hovedrollen i din gaveindpakning. Vælg papir i jordfarver og sæt en grøn grangren eller eukalyptus under et rødt bånd for et klassisk udtryk. Tørrede skiver af appelsin ser både smukt ud og dufter dejligt. Vil du skabe et yndigt look, er tørrede blomster vejen frem.

Se alle tørrede blomster her

Gå all-in på farver

Farver gør glad! Og julens farver kan sagtens være mere end blot grøn og rød. Vov dig ud i en sprudlende indpakning ved at vælge pastelfarver – fx pink, lilla, mintgrøn eller babyblå. Mikser du farverne på båndet og motiverne på gavepapiret kan du rigtig sætte kulør på overraskelserne under træet.

Sæt juleklokker og julepynt på gaven

Hvem siger, at julepynt kun hører til på træet? En juleklokke, et flettet hjerte eller en funklende stjerne kan pifte din gaveindpakning op – juleklokken endda med lyd, når gaven pakkes op. Tilføj et stykke pynt, der matcher papiret, ved at binde det fast i gavebåndet, så får gavemodtageren en lille ekstra gave med gaven.

Se alt julepynt her

Lad båndet være på midten af gaven

Der skal faktisk ikke meget til for at få julegaverne til at se ekstra indbydende ud i deres indpakning. Gå efter et enkelt look ved blot at binde gavebåndet om midten af pakken. Så slipper du også for at stå og fumle med knuder og sløjfer.

Brug dekorationstape i stedet for bånd

Er du slet ikke til gavebånd og sløjfer, kan dekorationstape gøre din indpakning til noget særligt. Du skal blot sætte en grankvist eller tørret blomst fast på pakken med et stykke tape i en smuk farve. Det er faktisk et simpelt trick, men resultatet er et smukt look, og dine gaver ligner ikke de andre.

Den bæredygtige udgave

Ligger der bæredygtige gaver under træet i år? Så skal indpakningen matche indholdet! Pak julegaverne ind i materialer, du allerede har i hjemmet, som avispapir, tørklæder eller stofrester og gør juleaften lidt mere miljørigtig. Du kan også genbruge gavepapiret fra decembers kalender- og adventsgaver og skrue ned for dit forbrug af indpakningspapir.