Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Mangler du nyt til boligen? Shop Amok her
Søg varer og brands
Gaver

Lav din egen DIY adventskalender

Hjemmegjorte sager er noget af det hyggeligste – særligt i den skønne juletid. Så hvorfor ikke forkæle dine nærmeste med en lille pakkekalender til advent?

Skrevet af Imerco · 2 november 2021

importedContent

DIY står som bekendt for ’do it yourself’ – og hjemmegjorte sager er noget af det hyggeligste i juletiden. De små pakker forsøder ventetiden op til jul, og giver du den flotte DIY adventskalender til dine nærmeste vil de helt sikkert elske dig for det! Bliv inspireret og lav din egen version af adventskalenderen.

Se alle adventsgaver

Det skal du bruge

  • Stof - stofrester, net, papirsposer eller lignende
  • Sejlgarn/snor
  • Skilte, manillamærker eller andet
  • Pynt
En nem og hjemmelavet adventskalender vil glæde dine nærmeste

Sådan gør du

Gå på opdagelse og find de helt rigtige gaver, og put dem i små hjemmelavede stofposer. Har du ikke flair for nål og tråd kan du sagtens genbruge stofnet og stofposer, hvis du har sådan nogle liggende eller bruge pæne papirsposer. Miks gerne med forskellige farver og mønstre, så hver enkel pakke skiller sig ud.

Vælger du den hjemmesyede version, kan adventskalenderen genbruges og glæde år efter år

Overrask med en gave til juleaftensdag i din adventskalender

Markér med et lille skilt hvilken søndag i advent pakken skal åbnes. Pynt eventuelt hver enkelt adventsgave med en julekugle eller andet julepynt - måske nemme 3D-papirstjerner du også selv kan lave.

Som en ekstra overraskelse, så giv en lille gave juleaftensdag også – så er der varmet op til når det gør løs om juleaften.

Se alt julepynt

Hæng din hjemmelavede adventskalender op i dit julehjem

Luk poserne med sejlgarn eller snor, og hæng dem op på en knagerække eller en snor med klemmer. Det er både hyggeligt og dekorativt at se på i december. Og så kan modtageren jo gå i spænding og glæde sig til at åbne den næste pakke.