Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Spar 20% når du køber for minimum 200 kr*. Brug koden: SHOPAMOK
Søg varer og brands
Gaver

5 gode mandelgaver

Er du til den hjemmelavede mandelgave, den spiselige mandelgave eller den hemmelige mandelgave? Her får du vores bedste idéer til mandelgaver, der får dine julegæster til at spise ekstra meget risalamande!

Skrevet af Imerco · 6 december 2021

importedContent

Når risalamanden kommer på julebordet, så skal der spises masser af risalamande, og der skal traditionen tro en mandelgave til. Men vil du gerne forkæle den heldige, der finder den hele mandel med andet end en marcipangris eller en chokoladeæske i år? Vi har samlet de bedste mandelgaver, som vil glæde både store og små.

Se alle mandelgaver

Den hemmelige mandelgave er den perfekte overraskelse

Den der også overrasker dig

Hvert år pakker vi i Imerco en hemmelig mandelgave ind til dig – for hvorfor skal du snydes for spændingen, bare fordi det et dig, der skal stå for den traditionsrige gave? Vi lover, at der gemmer sig noget rigtigt fint bag det smukke gavepapir.

Se alle hemmelige mandelgaver

Den der skal spises

Pak hjemmelavede julegodter ind i et sødt opbevaringsglas, og bind en silkesløjfe og et manillamærke omkring. Skriv på mærket hvad det gode glas indeholder: lakridssmåkager, vaniljekranse, brændte mandler eller konfektkrans med brændt mandel-praliné og saltet marcipan.

Se alle opbevaringsglas

Lav din egen mandelgave der er god til store og små

Den til både store og små

Lav et hyggeligt ”Varm chokolade-kit” bestående af et flot krus, en pose mini-marshmallows og 4 hjemmelavede chokoladerørepinde: Smelt og temperér mørk chokolade eller mælkechokolade, og fordel den i fire små snapseglas. Stik en ispind eller træspyd ned midt i hver af chokoladerne. Sæt på køl, og lad chokoladen størkne helt, inden du dypper glassene kort i varmt vand til chokoladen kan trækkes fri med rørepinden. Pak i cellofanpose med en sløjfe omkring.

Den med muligheder

Køb et skrabelod, som både voksne og børn vil elske at skrabe. Og pak det evt. flot og hemmelighedsfuldt ind i en stor pakke, der kan ligge og friste på bordet, imens I spiser risalamande.

Giv en oplevelse i mandelgave med en Smartbox

Den der skal opleves

Arrangér en hyggelig dag med biograftur, cafébesøg eller måske kaffe og en hjemmebagt kage efter eget valg hjemme hos dig. Lav et gavekort på oplevelsen, og pak den fint og passende ind. Måske sammen med en pakke popcorn, et kaffeglas eller tom bageform. Eller køb en Smartbox i din lokale Imerco.