Udsalg - Kickstart | Lige nu kan du spare 20% på ALT*
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik
icon_Find-butik
(2)

erik bagger a/s Morter

Støbejern - Sort

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Morteren i støbejern er med sin vægt, ergonomi og ru overflade særdeles velegnet til knusning og maling af tørvarer som krydderier og kerner. Basen er forsynet med skridsikker silikone, der beskytter køkkenbordet eller spisebordet mod ridser. Morteren rengør du i hånden, tør den grundigt af og tilfør et let lag madolie i ny og næ - det forlænger levetiden.
Støbejern kan i sjældne tilfælde få rustpletter, især ved fugtige eller syreholdige madvarer. Rustpletterne tørres let af med en fugtig svamp, det er helt ufarligt.
Morteren i støbejern er med sin vægt, ergonomi og ru overflade særdeles velegnet til knusning og maling af tørvarer som krydderier og kerner. Basen er forsynet med skridsikker silikone, der beskytter køkkenbordet eller spisebordet mod ridser. Morteren rengør du i hånden, tør den grundigt af og tilfør et let lag madolie i ny og næ - det forlænger levetiden. Støbejern kan i sjældne tilfælde få rustpletter, især ved fugtige eller syreholdige madvarer. Rustpletterne tørres let af med en fugtig svamp, det er helt ufarligt.
2. januar 2020

Fantastisk morter

Den er tung og med gummifoden undgår man, at den glider rundt

Nina R.
16. maj 2019

Kvalitetsprodukt

Gennemført design og meget solid morter. Gummifoden er en praktisk detalje.

Morten A.