Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Spar 20% når du køber for minimum 200 kr*. Brug koden: SHOPAMOK
Søg varer og brands
Brands

LA ROCHÈRE

La Rochère

City Vinglas

25 cl - Glas - Klar

Pris64.95
Flerkøb299.94
Fragt fra 19.00

La Rochère

City Vinglas

26 cl - Glas - Klar

Pris64.95
Flerkøb299.94
Fragt fra 19.00
Filter
Vis kun varer på lager online

 • Vis kun tilbud

  La Rochère

  Hvis skønhed og elegance betyder meget for dig, vil du sikkert synes om de fantastiske glas fra La Rochère. Hos Imerco kan du se nærmere på vandglas, vinglas og ølglas med flotte detaljer fra det traditionsrige franske mærke. Glassene egner sig både til fest og hverdagsbrug.

  La Rochère er Frankrigs ældste glasværk, og med mere end 500 års erfaring kan du roligt regne med, at det er kvalitetsprodukter, du sætter på bordet.

  Fx de populære vandglas, der er dekoreret med søde bier. Den sommerlige dekoration gør glasset perfekt til serveringer på terrassen eller i haven. Fyld glasset med isvand, hyldeblomst, lemonade eller lignende. Vi forhandler både glasset i en grøn og en klar variant.

  Du finder også vinglas med et traditionelt fransk look – sæt det smukke glas fra La Rochère på bordet, når du venter gæster og laver en gennemført borddækning eller brug det, når du under dig selv et glas vin på en hverdagsaften.

  Men glas er ikke det eneste, vi kan tilbyde fra La Rochère. Du har ligeledes mulighed for at se på den fine absintske, som du kan tage frem, når du vil nyde absint på traditionel fransk manér, eller når du ønsker en dekorativ ske til isterninger og drinks.