Klik & hent efter 1 time

Byt i 1 år

Prismatch

Medlemstilbud: SPAR 25% på populære brands*. Shop her
  • Hjem
  • Brands
  • La Rochère

LA ROCHÈRE

8 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Lyonnais Vinglas, rød, large
Grå
Rød

La Rochère

Lyonnais Vinglas

H 16 cm - Glas - Rød

Pris
74.95
Kun 1 tilbage
Lyonnais Vinglas, grå, large
Grå
Rød
Spar 20%

La Rochère

Lyonnais Vinglas

H 16 cm - Glas - Grå

Pris
74.95
Tilbud
59.95
Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Designer

Certificering

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder

La Rochère

Hvis skønhed og elegance betyder meget for dig, vil du sikkert synes om de fantastiske glas fra La Rochère. Hos Imerco kan du se nærmere på vandglas, vinglas og ølglas med flotte detaljer fra det traditionsrige franske mærke. Glassene egner sig både til fest og hverdagsbrug.

La Rochère er Frankrigs ældste glasværk, og med mere end 500 års erfaring kan du roligt regne med, at det er kvalitetsprodukter, du sætter på bordet.

Fx de populære vandglas, der er dekoreret med søde bier. Den sommerlige dekoration gør glasset perfekt til serveringer på terrassen eller i haven. Fyld glasset med isvand, hyldeblomst, lemonade eller lignende. Vi forhandler både glasset i en grøn og en klar variant.

Du finder også vinglas med et traditionelt fransk look – sæt det smukke glas fra La Rochère på bordet, når du venter gæster og laver en gennemført borddækning eller brug det, når du under dig selv et glas vin på en hverdagsaften.

Men glas er ikke det eneste, vi kan tilbyde fra La Rochère. Du har ligeledes mulighed for at se på den fine absintske, som du kan tage frem, når du vil nyde absint på traditionel fransk manér, eller når du ønsker en dekorativ ske til isterninger og drinks.