Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

KUN FOR MEDLEMMER: SPAR 20% på stel, glas og bestik*. SHOP HER
 • Hjem
 • Brands
 • Kenwood

KENWOOD

33 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Kenwood håndmixere Håndmixer
Spar 20%

Kenwood

Håndmikser

450 Watt - Sort - Inkl. tilbehør

Ikke medlem
349.95
Medlemspris
279.95
Kenwood røremaskiner Elite Chef Køkkenmaskine KVC5300
Spar 34%

Kenwood

Elite Chef Køkkenmaskin...

4,6 liter - 1200 Watt - Inkl. tilbehør

Pris
4999.95
Tilbud
3299.95
Fri fragt

Viser 20 ud af 33 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Designer

Certificering

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/brands/kenwood

Kenwood

En Kenwood køkkenmaskine er en af de mest populære køkkenmaskiner siden 1950’erne. Lige siden har Kenwood optimeret deres køkkenmaskiner, så de i dag er nogle af de bedste på markedet. Dit køkken vil elske denne køkkenmaskine, og du gør samtidig en god investering, som vil holde i mange år frem – og skabe glæde år efter år.

Hvad gør en Kenwood køkkenmaskine så god?

Kenwoods køkkenmaskiner er effektive og pålidelige og med det store udvalg af forskelligt tilbehør, kan maskinen være behjælpelig i enhver situation i køkkenet, hvor du skal blande sammen, røre rundt, ælte, hakke osv. Især er den fænomenal til at ælte dej, så du kan bage et lækkert hjemmebagt brød. For jo mere dejen bliver æltet, jo mere fleksibel bliver dejen også. Det gør, at brødet bliver luftigt og lækkert, når det kommer ud af ovnen.

Det allerbedste ved en køkkenmaskine er faktisk, at du har alle disse funktioner i én maskine. Det kan lyde simpelt, men det er rart at have det samlet, fremfor at købe 6 forskellige stykker køkkenudstyr, der er af svingende kvalitet. Med en Kenwood køkkenmaskine har du det samlet et effektivt og pålideligt sted. Den gør det muligt at tilberede mad, som du egentlig ikke havde forestillet dig, at du kunne. Især kan du lave ekstra store portioner med den medfølgende skål.

Det er en stor fordel, når du skal have gæster eller lave en speciel ret, at du allerede har udstyret ved hånden. Det er derfor den mest kendte køkkenmaskine bliver kaldt Kenwood Chef, og den anden af dem bliver kaldt Major. Du føler dig nemlig som chefen i køkkenet, når du har alle dine funktioner samlet ét pålideligt sted.

Skal du bruge en Kenwood røremaskine eller køkkenmaskine?

Det er et spørgsmål om antallet af funktioner, når du enten skal vælge enten en køkkenmaskine eller en røremaskine. Køkkenmaskinen fra Kenwood har en røremaskine indbygget samt mange flere funktioner, mens røremaskinen udelukkende kan røre. Køkkenmaskinen er altså storebroren til røremaskinen.

Røremaskinen har derimod den fordel i forhold til almindelige elektriske håndmixere og piskeris, at den kan røre med klart flere watt grundet sin store motor. I røremaskinen og i køkkenmaskinen kan man derudover meget præcist øge hastigheden ved hjælp af et mekanisk hjul på siden at maskinen. Det gør, at man kan gå fra den og lave noget andet i køkkenet, mens den ælter, pisker, blender m.m.

De er altså meget ens, men køkkenmaskinen har klart flest funktioner. Nedenfor har vi givet en beskrivelse af, hvilke funktioner du typisk får med i en røremaskine, og hvilke funktioner du får med i en køkkenmaskine.

I sidste ende skal du kende dine behov. Har du for eksempel en blender og en foodprocessor i forvejen, og kan du godt undvære en kødhakker, så kan røremaskinen være et godt valg. Det kommer helt an på, hvad du har brug for i dit køkken, og om du kommer til at få brug for det i fremtiden.

Det får du med en Kenwood røremaskine

En røremaskine kan have forskellige røreredskaber med, så du kan røre mange forskellige ting sammen. Her er nogle eksempler:

 • Piskeris
 • Dejkrog
 • K-spade

Det får du med en Kenwood køkkenmaskine / Kenwood Chef og Major

En køkkenmaskine kan stort set alt. Du kan få dette tilbehør med i Kenwood Chef og Major:

 • Stor rummelig skål
 • Kødhakker
 • Blender
 • Foodprocessor
 • Dejkrog
 • Piskeris
 • Meget mere.

Stort udvalg af Kenwood Chef og Major i Imerco

Se Imercos brede udvalg af Kenwoods køkkenmaskiner og tilbehør her, eller kom ned i din lokale Imerco butik for at se nærmere på vores køkkenmaskiner og røremaskiner. Der er køkkenudstyr til både de mindste og de mest krævende behov.