Klik & hent efter 1 time

Byt i 1 år

Prismatch

Medlemstilbud: SPAR 25% på Royal Copenhagen*. Se tilbuddene her
  • Hjem
  • Brands
  • DeLonghi

DELONGHI

32 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Afkalkning

DeLonghi

Afkalkning

500 ml - Til kaffemaskine

Pris
109.95
Fragt fra 19.00
Magnifica Evo Espressomaskine ECAM290.31SB
Sort
Sort
Spar 100,00

DeLonghi

Magnifica Evo Espressom...

15 bar - 5 programmer - Mælkeskummer

Ikke medlem
3699.95
Medlemspris
3599.95
Fri fragt
Multigrill
Spar 100,00

DeLonghi

Multigrill

L 34 x B 45 cm - Inkl. 3 plader - Nonstick belægning

Pris
2499.95
Tilbud
2399.95
Fri fragtKun 1 tilbage
Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Designer

Certificering

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder

DeLonghi

Hos Imerco finder du forskellige skønne kvalitetsprodukter fra det italienske mærke DeLonghi. Her er flere muligheder for dig, der gerne vil stoppe op og nyde den perfekte kop kaffe alene eller i godt selskab. Måske er det en espressomaskine, du søger? Du finder også produkter som espressobønnerne, der egner sig til både filterkaffe, espresso og cappuccino.

Når du træder ind i DeLonghis verden, træder du ind i en verden af nydelse. DeLonghi er prisbelønnet for sit design, og et overordnet mål er, at mærkets produkter skal være en fryd at bruge. Det italienske mærke så dagens lys i 1902 og er i dag særligt kendt for sine espressomaskiner og ismaskiner.

Hos Imerco kan du fx se nærmere på DeLonghis espressomaskine, som laver espresso, filterkaffe, ristretto og meget mere, og som også tilpasser styrken samt kaffe- og mælkemængden til din smag. Du kan få det lige, som du vil have det – og dine gæster vil sikkert også nyde den høje grad af fleksibilitet. Maskinen er desuden oplagt til dig, der har hjemmearbejdsplads. Du kan bruge maskinen hele dagen igennem og nå at lave mange forskellige slags kaffe, espresso osv., hvis du ønsker det.

Vi forhandler også de elegante mundblæste espressoglas fra DeLonghi. De er fine at se på og har dobbeltvægget termoglas, hvilket holder kaffen varm i lang tid.