amazing DAYS - Shop amok og spar op til 70%
(7)

Bitz Cabaretsæt - 4 dele

Ø 10 cm - Stentøj/træ - Sort/flere farver

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Bitz cabaretsæt indeholder en træbakke og tre assorterede skåle i stentøj. Kombinationen af skålenes udvendige, matte glasur og de tre forskellige blanke glasurer på indvendig side giver et unikt udtryk, og du finder ikke to helt ens skåle.  • Stentøj med smuk reaktiv glasur

  • Skålene tåler ovn op til 220° C

  • Skålene tåler opvaskemaskine og mikroovn


Bitz Cabaretsæt er fremstillet i mat stentøj. Mat glasur udenpå, og forskellige farver indeni: amber, grøn og mørkeblå.

Stentøjet er fremstillet med en smuk reaktiv glasur, der giver det ekstra glød. Stentøjet tåler maskinopvask, mikroovn og ovn op til 220 °C. Bitz matte og reaktive glasur gør hvert produkt unikt. Ridser og skæremærker vil kunne ses, hvilket ikke er en fejl, men en unik detalje, som kan komme frem i glasuren.


Bitz cabaretsæt indeholder en træbakke og tre små skåle i stentøj.

Kombinationen af skålenes udvendige, matte glasur og de tre forskellige blanke glasurer indvendigt i skålene giver et unikt udtryk, og du finder ikke to helt ens skåle.


Bitz cabaretsættet indeholder:


En fin træbakke og tre tilfældigt udvalgte skåle i tilfældige farver.

Bitz cabaretsæt indeholder en træbakke og tre assorterede skåle i stentøj. Kombinationen af skålenes udvendige, matte glasur og de tre forskellige blanke glasurer på indvendig side giver et unikt udtryk, og du finder ikke to helt ens skåle.

  • Stentøj med smuk reaktiv glasur
  • Skålene tåler ovn op til 220° C
  • Skålene tåler opvaskemaskine og mikroovn

Bitz Cabaretsæt er fremstillet i mat stentøj. Mat glasur udenpå, og forskellige farver indeni: amber, grøn og mørkeblå. Stentøjet er fremstillet med en smuk reaktiv glasur, der giver det ekstra glød. Stentøjet tåler maskinopvask, mikroovn og ovn op til 220 °C. Bitz matte og reaktive glasur gør hvert produkt unikt. Ridser og skæremærker vil kunne ses, hvilket ikke er en fejl, men en unik detalje, som kan komme frem i glasuren.

Bitz cabaretsæt indeholder en træbakke og tre små skåle i stentøj. Kombinationen af skålenes udvendige, matte glasur og de tre forskellige blanke glasurer indvendigt i skålene giver et unikt udtryk, og du finder ikke to helt ens skåle.

Bitz cabaretsættet indeholder:

En fin træbakke og tre tilfældigt udvalgte skåle i tilfældige farver.

22. maj 2019

Flot design

Mega flot design. Flot med træpladen sammen med de flotte skåle

Bodil L.
15. maj 2019

Bizt skålesæt

Alletiders skålesæt at have på bordet når man dækker op med når man har gæster kan bruges til alt lige fra surt til sødt

kim k.
13. maj 2019

fint produkt men

Fint product, men mangler mugligheden for at købe et sæt med 3 ens skåle

Margrethe B.